Stabak2
Stabak2

Ny hodeskade for Andersen Aase

Torstein Andersen Aase ble fraktet til sykehus etter at Stabæk-spilleren fikk en smell i hodet under eliteseriekampen mot Odd Grenland lørdag.

Etter en voldsom hodeduell i starten av 2. omgang ble Torstein Andersen Aase liggende inne i Odd-målet. Han kom seg etter hvert opp, men forlot banen og ble sendt til Ullevål sykehus for skanning av hodet og videre undersøkelse.

– Han var vel bevisstløs i cirka ett minutt. Vi får vente og se hva undersøkelsen viser. Det var uansett utrolig trist og urettferdig. Han var på gang igjen og har jo hatt en hodeskade tidligere, sa Stabæks lege Arne Røde etter kampslutt.

Torstein Andersen Aase mistet i prinsippet hele 2010-sesongen i elitesammenheng på grunn av den nevnte hodeskaden. Det var i februar 2010 at Andersen Aase fikk en ball i hodet da han varmet opp til kamp med G19-landslaget. Resultatet ble en kraftig hjernerystelse som holdt ham ute av spill i hele seks måneder.

LES: Stabæk-Aase tilbake etter en tøff hodeskade

Røde vil passe på at Aase ikke returnerer for tidlig.

– På sykehuset blir han scannet og tatt vare på. Han må ta en pause på minst tre uker, sier Røde.

21-åringen, som opprinnelig kommer fra Nordstrand, har spilt 33 kamper i eliteserien og scoret tre mål for Stabæk. Han er sønn av fotballandslagets lege Thor Einar Andersen og den tidligere KrF-politikeren Kristin Aase. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2