Luis Suárez herjet med Norwich og vartet opp med en vanvittig scoring.
Luis Suárez herjet med Norwich og vartet opp med en vanvittig scoring.

Hat trick-Suárez scoret fra midtbanen

Den utskjelte spissen herjet med kanarifuglene.

Norwich-Liverpool 0-3

Liverpool har lengst forspilt sine sjanser til en topplassering i Premier League denne sesongen, men det la ikke en demper på rødtrøyene i lørdagens kamp mot Norwich. Spesielt Luis Suárez var vanskelig å temme på Carrow Road.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Dødelig effektiv
For den uruguayanske spissen har måttet tåle mye kritikk denne sesongen etter den kontroversielle kampen mot Manchester United, men at han er en av Premier Leagues beste spisser viste han til de grader i 3-0-seieren på lørdag.

Midtveis ut i første omgang mistet Russel Martin på egen banehalvdel og Steven Gerrard var ikke vond å be. Ballen ble sendt videre til Suárez, som på nådeløst vis hamret ballen i lengste hjørne.

Les også: Milde Moses, Newcastles seiersrekke er brutt

Men Suárez hadde lyst på mer. Minutter senere utnyttet han nok en gang svakt forsvarsspill da han snappet ballen ute ved sidelinjen. Målbevisst satte han fart mot mål og John Ruddy i Norwich-buret visste ikke hva som ventet ham da Suárez fyrte av fra hjørnet av sekstenmeteren. Ballen skjøt fart og plasserte seg fint helt nede ved stolperoten.

Suárez med dagens perle
Norwich hadde imidlertid lite å stille opp med framover på banen og det var gjestene som stod for de feiteste sjansene. Like etter pause var Suárez frampå igjen, men avslutningen ble ikke som ønsket. Ballen havnet derimot opp hos Jonjo Shelvey, som ble hindret av tverrliggeren.

Les også: Van Persie scoret, men Arsenal klarte bare uavgjort
Les også: Tysk landslagsspiller klar for Chelsea

Kampen roet seg litt ned, men Liverpool holdt fram med å produsere målsjanser. Med drøyt åtte minutter igjen av kampen vartet dagens mann opp med et vakkert kunststykke.

Scoret fra midtbanen
Norwich hadde vært på visitt i Liverpools sekstenmeter, men ballen ble etter hvert klarert opp mot midtbanen. Der ventet Suárez..

24-åringen viste et fantastisk overblikk da han like foran midtbanestreken sendte ballen mot mål. Ruddy var sjanseløs på den presise avslutningen, som endte opp i nettet. Suárez' hat trick var et faktum - hans første hat trick for Liverpool var et faktum.

– Det var verdensklasse fra en verdensklassespiss, sier Steven Gerrard om Suárez' mål.

– Bare noen få spillere i verden kan score slike mål og han er en av dem.

Dermed kunne rødtrøyene juble for en etterlengtet seier, samtidig som avstanden opp til byrival Everton holder seg på to poeng.