Linni (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
Linni (Foto: Rolf Ørjan Høgset)

Tommy Fredvang:
– Jeg er altfor glad i damer

– Finner alltid tid til det motsatte kjønn.

Tidligere «X Factor»- og «Skal vi danse»-deltaker Tommy Fredvang mener det kommer større talenter frem gjennom den nye TV 2-satsingen «The Voice».

– Jeg føler det kommer nesten større talenter frem. Det er mange av de som har stått i skyggen og kanskje ikke turt å stå frem, når de nå kommer hit og leverer, veldig kult konsept med noen tvister. Men det bygger jo egentlig på samme greia. Jeg digger det. Dette fanger meg med en gang, sier Fredvang til «God kveld Norge».

– Drittlei av meg selv

Selv har artisten nå en rolig periode. Etter hardt trøkk, trenger han å roe ned.

– Nå har jeg pause, jeg skal begynne å jobbe med litt nye ting. Nå har det skjedd noe hvert eneste år, fra «X Factor» og plate,«Skal vi danse» og «Grand Prix». Nå trengte jeg å ta et år og bare gå i studio og skrive, og så skal jeg slippe ny plate neste år. Og så driver jeg et lite plateselskap, og har funnet noen talenter. Jeg er drittlei av meg selv, sier Fredvang.

Selv om den Fredvang ikke gikk helt til topps i «Skal vi danse», fant han lykken med dansepartner Rakel Kristina Aalmo.

Forholdet tok imidlertid slutt i fjor høst.

– Glad i damer

I ettertid har Fredvang blitt koblet til blant annet Linni Meister , etter en sexy fotoshoot de to gjorde sammen.

– Jeg er altfor glad i damene, så jeg finner alltid tid til det, ler Fredvang på spørsmål om det blir tid til det motsatte kjønn.

Selv avviser Fredvang at han har blitt et sexsymbol etter deltakelsen i «X Factor» og «Skal vi danse».

– Det har jeg ikke hørt noe om. Jeg prøver å ikke tenke på de tingene, og holde beina planta. Jeg blir flau av sånt, sier han.

– Men du merker oppmerksomhet fra det motsatte kjønn?

– Ja, jeg gjør jo det. Men det er jo sånn når man havner på TV. Jeg tror de også merker det andre veien, jeg er jo glad i de også, sier Fredvang.