simen til nett (Foto: Roger Fosaas, © ps)
simen til nett (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Kjæresten trodde Simen Stålnacke var homofil

– Hun trodde jeg var gay og veldig ufarlig.

Moods of Norway-gründer Simen Stålnacke avslører i et intervju med Dagbladet Magasinet at hans kjæreste Anne Berit Valla trodde han var homofil på deres første date.

– Trodde jeg var gay

De to traff hverandre under motemessa i København for fem år siden.

– Jeg syntes jo hun var utrolig søt, og inviterte henne med ut på middag. Planen var å sjekke henne opp, men det gikk medium bra. Du er ikke verdens skumleste kar når du sitter i en rosarutete dress. Hun trodde jeg var gay og veldig ufarlig, og var imøtekommende sånn sett. Så kom det en servitør med ei slik konjakktralle, og jeg tok ei flaske, drakk rett fra tuten, og sa: «den er veldig bra, den tar vi». Jeg måtte kjøpe hele flaska, og ble veldig full. Da vi kom tilbake til Oslo, inviterte jeg henne ut, og da begynte det å komme seg, uttaler Stålnacke til Dagbladet Magasinet.

På dette tidspunktet hadde det begynt å gå opp for den kommende kjæresten at Simen ikke spilte på det andre laget.

– Hun skjønte etter hvert at hun ikke hadde fått en homofil sjelevenn som hun kunne dele motetips med, sier han til avisen.

Ikke tid til frieri

De to er i dag samboere. Tidligere har Stålnacke røpet overfor «God kveld Norge» at han ikke har tid til å fri.

Les også: Moods-Simen har ikke tid til å fri

– Jo, jeg burde jo helt klart det, men alt til sin tid, uttalte han i fjor.

– Vi reiser jo så utrolig masse rundt omkring i verden, og det skjer så masse hele tiden, da er det veldig godt å ha en god forankring i Anne Berit, sa Moods-gründeren til «God kveld Norge» om kjæresten.