Jason Morrison (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Jason Morrison (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Iversen kritiserer Morrison for filming

Stemningen var langt fra god mellom Steffen Iversen og Jason Morrison etter 90 minutter i Ålesund.

Color Line Stadion (TV 2 Sporten): Det gikk virkelig hett for seg da Aalesund og Rosenborg møttes til kamp i går kveld - både på og utenfor banen.

I tillegg til en dramatisk avslutning på 2-2-kampen innehold oppgjøret blant annet også trenerbråk på sidelinjen og spillerkrangel i tunnelen etter kampslutt.

Misfornøyd med Morrison
Steffen Iversen var blant dem som var involvert i mye av det som skjedde. Ifølge den hjemvendte Rosenborg-spissen var det spesielt én Aalesund-spiller som utmerket seg i negativ forstand.

– Det var vel litt småprat fra en til en annen, og så tålte ikke den ene så mye som den andre, sier Iversen til TV 2 Sporten.

– Hvem tenker du på da?

– Det er vel han på midtbanen til Aalesund

– Morrison?

– Ja, det var vel han som startet dette.

Les også: – Hodeløs oppførsel fra så å si samtlige i oransje

I spillertunnelen var det ikke langt unna slåsskamp mellom Iversen og Morrison. Ivers mente at jamaicaneren hadde gjort mer enn nok for å provosere i løpet av kampen.

– Han virker som en bra fotballspiller, men han syter noe voldsomt ute på banen. Han kastet seg og filmet til seg gule kort på våre spillere. Han har jo gjort det tidligere i sesongen også, så det har vi lagt merke til, forteller 35-åringen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Jason Morrison (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Jason Morrison (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

– Alt gikk mot oss
Morrison kjenner seg ikke igjen i kritikken fra Iversen. Midtbanespilleren mener at han ikke hadde gjort noe for å skape dårlig stemning.

– Jeg ga bare uttrykk for min mening, så var det noen fra det andre laget som begynte å snakke, forteller 27-åringen.

Les også: Se Rade Pricas eventyrlige hælscoring

Mest av alt var Morrison frustrert etter kampen. Aalesund-trener Kjetil Rekdal mente at Rosenborg var det beste laget, men at Aalesund var uheldig med en del av dommeravgjørelsene. Det sistnevnte la grunnlaget for Morrisons voldsomme frustrasjon.

– Jeg var sint etter kampen. Alt gikk mot oss.

– Hva gikk mot dere?

– Dommeravgjørelsene. De fikk avgjørelsen med seg i hver eneste tette duell. Man trengte ikke å være borti dem engang. Alle som fulgte kampen kunne se det.