shaun (Foto: Stella Pictures)
shaun (Foto: Stella Pictures)

«The Voice»-Shaun: – De mest surrealistiske ukene i mitt liv

Ble pappa i forrige uke - fikk flest seerstemmer fredag.

Fredag var Shaun Bartlett den av «The Voice»-mentor Yusuf som fikk flest stemmer og er med videre i konkurransen. Det avsluttet to innholdsrike uker for 35-åringen i forrige uke ble pappa til sønnen Adrian.

– Intense uker

Bartlett fremførte Chris Isaacs «Wicked Game» i fredagens livesending, og fikk gode tilbakemeldinger fra alle mentorene. Han innrømmer gladelig at han har lagt to intense uker med øving og barnestell bak seg.

– Det har gått fint. Han heier på meg også. Du har rett i at det har vært intense uker og det skje veldig mye på en gang. Så lenge hver store ting som skjer er så fete som de er, så skal jeg klare å holde batteriene i gang, sier han til «God kveld Norge».

Og artisten er ikke i tvil om at «The Voice»-suksessen og sin nyfødte sønn er det beste som har hendt ham.

– Det har vært de mest surrealistiske og de mest realistiske ukene i mitt liv, sier han.

Ble fridd til på Twitter

Mens Shaun fremførte «Wicked game» responderte flere kvinnelige fans med å fri til ham på Twitter.

– Hehe, det er veldig hyggelig. Jeg håper det er noe musikalsk bak. Jeg skuffer dem med et generelt «nei», men jeg kan gjerne synge i bryllupet ditt, uttalte Shaun til TV 2.

– Hva sier du til dem som har fridd?

– Hva sier man til sånt? Fortsett å fri! Neida. Tusen hjertelig takk for det. Jeg hadde ikke kjent på denne roen jeg hadde rett før jeg gikk på hadde jeg ikke bedt om at folk skal sende noen tanker.