MATCHVINNER: Mats Zuccarello Aasen feirer sin scoring mot New Jersey Devils sammen med Ryan Callahan. (Foto: Bill Kostroun/Ap)
MATCHVINNER: Mats Zuccarello Aasen feirer sin scoring mot New Jersey Devils sammen med Ryan Callahan. (Foto: Bill Kostroun/Ap)

Zuccarello tilbake på isen

Ishockeyprofilen Mats Zuccarello Aasen (24) trener på skøyter, men kan fortsatt ikke bruke kølla etter armbruddet for fem uker siden.

Nå håper Norges eneste spiller i den nordamerikanske proffligaen på et snarlig comeback i NHL.

– Det går bedre, men det har også gått fem uker i dag. Det skulle gå seks til åtte uker. Det går foreløpig etter planen. Jeg er på is og skøyter litt, men fortsatt uten kølle, forteller Zuccarello Aasen til Nettavisen.

New York Rangers-spilleren pådro seg et brudd i armen for fem uker siden, på verst tenkelige tidspunkt. Skaden oppsto bare noen uker etter at han var tilbake i varmen hos NHL-mannskapet til trener John Tortorella.

Rangers vant NHL-grunnspillets østre avdeling. Natt til fredag ble laget klart for annen runde i sluttspillet etter 4-3 i kamper over Ottawa Senators. Zuccarello Aasen innrømmer at det ikke har vært noe hyggelig å se Rangers spille fra sidelinjen, men påpeker at laget har klart seg bra også uten ham på isen.

Nå er Washington Capitals neste motstander, og nordmannen håper å bli friskmeldt raskt slik at han kan ta del i sluttspillet for Rangers .

– Ikke med en gang, men kanskje etter hvert. Vi får se an. Det starter jo i morgen. Jeg tar vel av gipsen om en ukes tid, så får vi se da, sier Zuccarello Aasen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2