superheroes toppbilde
superheroes toppbilde

Derfor er ingen superhelter homofile

Denne musikkvideoen gir deg svaret.

Mange drømmer at de har superkrefter og kan løpe rundt i og redde verden i tights. I seg selv ikke dette nødvendigvis en veldig heterofil oppgave, men hvordan har det seg da at alle superheltene vi kjenner til er streite?

I «Kollektivet» denne uken ser to av programlederne, Sebastian og Kevin, nærmere på hvorfor ingen superhelter er homofile.

I videoen øverst i saken kan du se musikkvideoen «Superheroes can't be gay»!

Humor i musikkform

«Superheroes can't be gay» er bare en av flere musikkvideoer fra «Kollektivet». Nærmere to millioner har sett videoene «Hold kjeften på deg», «Hvorfor har du på deg hatt?» og «I can't get erection from the election» på YouTube, og programlederne Fridtjof og Jakob kom for et par uker siden med sin fjerde video som duo - «Don't be slappin' my penis».

Se også: Denne TV 2-videoen er sett av hundretusener

Også karakteren Peggy Ruth, som spilles av programleder Cecilie, har vært på banen med musikkvideoer. I høst kom «I'm a grrrl» og i forrige uke fulgte hun opp med «The truth».

Se også: Peggy Ruth mener hun ville fått pene barn med Jesus

Nå er det altså de to siste programlederne, Kevin og Sebastian, klare med sitt musikalske bidrag til programmet, med musikkvideoen «Superheroes can't be gay».

Du ser hele videoen i øverst i saken!

Få med deg «Kollektivet» hver fredag kl. 17:30!

Nå kan du også se programmet gratis på TV 2 Sumo!