EN AV VERDENS BESTE: Mikkel Hansen er en av verdens beste håndballspillere. (Foto: Thomas Lekfeldt/Ap)
EN AV VERDENS BESTE: Mikkel Hansen er en av verdens beste håndballspillere. (Foto: Thomas Lekfeldt/Ap)

Nok en Mesterliga-exit for Barcelona?

I dag kan Barcelona ryke ut av Mesterligaen for andre gang på under en uke.

Se Barcelona - AG København direkte på TV 2 Sport og TV 2 Sumo lørdag kl. 20.00.

Tirsdag ble Lionel Messi og co. sendt hodestups ut av fotballens Mesterliga.

Les også: Chelseas eventyrlige aften: – Vi vant på briljant vis

Lørdag kveld er det klubbens håndballherrer som skal ut i avgjørende Mesterliga-kvartfinale mot danske AG København.

Håndballfeber i Danmark
Barcelona tapte den første kampen 23-29 foran 21 000 tilskuere på tribunen i Parken. Over 1.1 million danske TV-seere fulgte kampen. Og med seks mål å gå på har AG København, klubben til Steinar Ege som dessverre er ute i lang tid med akillesskade, et strålende utgangspunkt for avansement til 'Final four' i Köln 26.-27. mai.

Les også: Her ryker akillessenen til Steinar Ege

Sesongen over for Boldsen
Danskene må også klare seg uten Joachim Boldsen i Barcelona. 33-åringen gikk ut med skade allerede etter ett minutt i den første kampen i Parken. Nå viser det seg at en sene er avrevet i leggen og operasjon er det neste på programmet for den danske kjempen.

- Det er bittert å ikke få være med. Det er dette vi har kjempet for hele sesongen og så må jeg sitte å se på fra tribunen. Det sier seg selv at timingen er elendig og jeg er ganske trist akkurat nå, sa Joachim Boldsen i en pressemelding tidligere i uken.

Klarer Barcelona å temme Mikkel Hansen?
Barcelona er regjerende Mesterliga-mestre og skal håndballgutta ikke lide samme skjebne som fotballgutta, så må spanjolene først og fremst stoppe AG Københavns stjernespiller, Mikkel Hansen.

- Vi skal være tøffere med Mikkel Hansen i returkampen. Det vil være avgjørende om vi skal klare å vinne kampen, sier Barcelona-spiller Victor Tomas til sporten.tv2.dk, og fortsetter:

- Vi klarte ikke å ta han ut av kampen sist, selv om vi på forhånd visste godt hvilke kvaliteter han har. Alle vet hvor tøft det er å være bortelag i vår arena og det skal AG København også få merke.

Mikkel Hansen ble toppscorer i det første oppgjøret med åtte mål og sammen med målvakt Kasper Hvidt, var han kampens store spiller.

Håndballhelg på TV 2 Zebra og TV 2 Sport
TV 2s håndballhelg starter med avgjørende sluttspillfinale mellom Larvik og Byåsen kl. 12.30 på TV 2 Zebra. Larvik vant det første oppgjøret 27-26.

Les også: Larvik vant første sluttspillfinale: – Et ran!

Så kan du se gigantoppgjøret fra Palau Blaugrana, Barcelona - AG København kl. 20.00 på TV 2 Sport lørdag kveld.

Søndag er det klart for nok en avgjørende Mesterliga-kvartfinale, Füchse Berlin - Ademar León, kl. 15.55 på TV 2 Sport 3. Ademar León vant det første oppgjøret 34-23.

Samtlige kamper kan du også se på TV 2 Sumo.