paradise
paradise

– Det går ikke an å fake dårskap lenge

«Paradise»-Camilla blir irritert over realitykollegaen.

I den nyeste utgaven av FHM kaster «Paradise»- Camilla Bøvollen (21) alle klærne i et nakent intervju.

Korttenkt

Bladet spør Camilla om hva som hadde skjedd hvis TV3 krevde en IQ-test av potensielle deltakere, hvor den nedre grensen var 90.

De spør om hvor mange av de opprinnelige deltakerne hadde da fått sjekket inn.

Bøvollen mener at kun fem av de elleve deltakerne ville bestått testen. Når bladet spør om det er en viss blondine som hadde utmerket seg, bekrefter Camilla at hun sikter til «Paradise»-kollegaen Iselin Michelsen (21).

– Det er kanskje henne jeg tenker på, ja. Hun kan være litt korttenkt noen ganger. Men selv om man har lyst å ha sex første natta, er ikke det i seg selv et bevis på at man er dum. Det er andre ting som har blitt sagt som ikke henger på greip, sier Camilla.

Les også:– Det virker som om hun trives med å være dum

Irritert av Iselins utsagn

camilla (Foto: FAKSIMILE: FHM)
camilla (Foto: FAKSIMILE: FHM)
Videre blir Camilla spurt om Iselin kunne bidratt til FHMs spalte «Gullkorn fra pikemunn»,

– Ja. Hun mente at D.C i Washington D.C sto for «Down Count», samt at L.A ligger i Los Angeles. Noen ganger blir jeg irritert. Går det an, liksom? Det går ikke an å fake dårskap lenge.

Camilla avslutter intervjuet med å tilføre at Iselin er en søt og hyggelig jente, men at hun synes synd på henne.

Les også: Paradise-Iselin: – Jeg merker jo at det er folk som tror jeg er dum

Merker at folk synes hun er dum

«Paradise»-Iselin gjestet gårsdagen sending av «Torsdag Kveld fra Nydalen» der hun og «familien» fortalte hva de mente om TV3s uansvarlige redigering og deres oppfatning om at deltakerne blir fremstilt feil.

– Ja, altså, jeg mener at TV3 har klippet meg dum med vilje, for jeg er jo ikke sånn i virkeligheten, liksom. De burde jo se hvordan TV 2 klipper sine realityprogram, det er veldig respektfullt. Man tror jo at de som jobber i TV3 er født bak en utgangsdør, spøker Iselin.

Michelsen har tidligere fortalt «God Kveld Norge» at hun vet at folk mener hun er dum, og har videre avslørt at hun ønsker å bruke pengene på silikonpupper dersom hun skulle vinne «Paradise Hotel».

God Kveld Norge har vært i kontakt med Michelsen som ikke ønsket å kommentere saken

Les også: Paradise-Iselin tok med hele familien til intervju