UTSATT FOR TYVERI: Under rosetoget i oslo ble Nadya Khamitskaya frastjålet mobiltelefonen med flere bilder av sin nyfødte sønn.
UTSATT FOR TYVERI: Under rosetoget i oslo ble Nadya Khamitskaya frastjålet mobiltelefonen med flere bilder av sin nyfødte sønn.

«Skal vi danse»-Nadya robbet under regnbuekoret

– Trist at tyvene misbruker situasjonen under slike omstendigheter.

Torsdag samlet det seg over 40 000 mennesker på Youngstorget i Oslo for sammen å synge «Barn av regnbuen» og legge ned roser rundt Oslo tinghus.

Les også: Noman Mubashir: – Ting kom ut feil

Frastjålet telefonen

En av dem som var til stede under seremonien var danserinnen kjent fra TV 2 programmet «Skal vi danse», Nadya Khamitskaya, men hennes opplevelse av det vakre rosetoget ble ikke en like hyggelig og varm opplevelse som forventet.

– Jeg kom til Tinghuset for å legge ned blomstene med lille sønnen min og mine foreldre etter å ha deltatt i «Barn av regnbuen» på Youngstorget. Det var vakkert å se folkemengden, så sammensveiset og full av kjærlighet, synge sangen og deretter gå i tog alle sammen mot Tinghuset for å legge ned blomster, forteller Nadya til «God kveld Norge».

Les også: Fødeklar Nadya Khamitskaya: – Det blir streng disiplin

Skulle vise foreldrene kjærligheten i Norge

For midt under seremonien og på lyse dagen ble den nybakte moren frarøvet mobiltelefonen i folkemengden, og den først så gode stemningen tok en ny vending.

– Jeg skulle ta et bilde av mine foreldre foran blomsterhavnen rett utenfor Tinghuset med vanlig kamera, og la derfor iPhonen i lomma, noen sekunder etter var den borte. Jeg hadde veldig mange nydelige bilder av min nyfødt Leon der som jeg ikke har rukket å overføre til PC, så det er veldig trist og veldig unødvendig, forteller Nadya.

Nadya synes det er veldig trist å tenke på at personene som nå har telefonen utnyttet seg av et så sårt og viktig arrangement.

– Det er veldig trist at tyvene misbruker situasjonen under slike omstendigheter. Jeg skulle vise mine hviterussiske foreldre som er på besøk, hvordan det norske folket svarer på terror, med kjærlighet, roser og nærhet, avslutter hun.

Les også: Kjendisene strømte til «Skal vi danse»-finalen