barsnes (Foto: TV 2)
barsnes (Foto: TV 2)

TV 2-Stian skapte Bieber-hysteri i Oslo

Avslørte Norges-besøk for gråtende «Beliebers».

Torsdag ettermiddag ble superstjernen Justin Biebers egen parfyme lansert i Norge. Programleder for «Ettermiddagen» på TV 2, Stian Barsnes Simonsen hadde tatt turen til Steen & Strøm i Oslo for å møte 18-åringens største fans, nemlig «Beliebers».

Og da Barsnes Simonsen kunne avsløre at Bieber kommer til Norge i mai, ble det hysteriske tilstander blant de fremmøtte jentene.

Skrik og tårer

Programlederen omtalte tidligere denne uken Bieber som 16 år gammel, og ble i ettertid nedrent av sinte «Beliebers». Artisten er nemlig 18 år.

Men når Barsnes Simonsen kan avsløre at superstjernen kommer til Norge i mai, blir stemning hysterisk. Flere av jentene tar til tårene og det er tydelig at dette betyr mye.

– Er det tull? Er det mai i år?, spør en av jentene til overdøvende jentehyl.

Les også: Justin Bieber til Norge

– Han setter oss først

Kanadiske Justin Bieber er en av verdens mest solgte artister og blir omtalt som verdens største ungdomsstjerne. Og blant jentene i Oslo finnes det mange grunner til at han er så populær.

– Personligheten hans, det han gjør for alle andre. Han bruker ikke pengene bare på seg selv, men han gir dem til de som trenger det, sier en av fremmøtte.

– Familieverdiene hans. Han setter alltid familien først. Han tar oss, «Beliebers» som en familie. Han sier at vi kommer alltid først, sier en annen.

Les også: 2000 Bieber-fans skapte kaos: – De er nådeløse

(artikkelen fortsetter under bildet)

tarer (Foto: TV 2)
tarer (Foto: TV 2)

– Har bevist det alle vil

Redaktør i ungdomsbladet Topp, Hillevi Forsman, har selv møtt Bieber og har sin forklaring til hans enorme popularitet.

– Han er 18 år, men allerede en av verdens største stjerner. Han har bevist det alle vil, at man kan bli superstjerne på egenhånd. Han begynte å legge ut Youtube-videoer på nettet og ble oppdaget på den måten. Da har han gjort en drøm mulig, rett og slett, sier Forsman som mener det er en stor fordel at Bieber er kjekk og flink til å synge.

Les også: Ashton Kutcher kuppet millionvilla fra Justin Bieber