Pep Guardiola (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
Pep Guardiola (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – En drøm å få Guardiola til AC Milan

Og Manchester United vil hente Brasils stjerneskudd Lucas. Sjekk torsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Wigan vil gi Newcastle og Sunderland kamp om signaturen til Gambias U20-landslagsspiller Alieu Darbo. Alieu Darbo er født i Sverige, men valgte å spille for Gambias landslag.

Manchester City jakter på den svært talentfulle argentinske forsvarsspiller Lisandro Magallan, ifølge medier i Argentina. Magallan regnes som et av de største forsvarstalentene fra Argentina på lang tid og har denne sesongen storspilt for Gimnasia La Plata.

Manchester United kaster seg inn i jakten på Brasils unge stjerneskudd Lucas. Sao Paolo vil trolig kreve 120 millioner kroner i overgangssum for Lucas, som også står på ønskelisten til Real Madrid.

Leeds er i samtaler med Doncasters kontroversielle angriper El-Hadji Diouf om en overgang til Elland Road. El-Hadji Diouf kan gå gratis til Elland Road ettersom han blir Bosman-spiller til sommeren.

Joe Cole kan bli tvunget til å vende tilbake til Liverpool til sommeren på grunn av sitt skyhøye lønnskrav, opplyser Lilles styreformann Michel Seydoux. Den tidligere Chelsea-spilleren, som har vært utlånt til Lille denne sesongen, har gjort det klart at han vil bli værende i Frankrike.

Vikarmanager Roberto di Matteo skal kun være tredjevalget til klubbeier Roman Abramovitsj som ny, permanent hovedtrener neste sesong. Barcelonas trener Pep Guardiola og Tysklands Joachim Löew står begge foran Di Matteo på ønskelisten til Chelsea. Di Matteo ledet nylig Chelsea til finalen i Mesterligaen. Motstander blir Bayern München 19. mai.

Nicklas Bendtner sier at han trolig vil forlate Sunderland neste sesong. 24-åringen er for tiden på lån fra Arsenal og har scoret sju mål for Sunderland i Premier League. Men Arsenal ønsker ikke å hente 24-åringen tilbake til Emirates.

Stoke City er interessert i Moldes midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem, som har en fortid på Manchester Uniteds reservelag.

Newcastle vil forsøke å gi Manchester United kamp om underskriften til Lilles forsvarsspiller Mathieu Debuchy. Den franske landslagsspilleren har kontrakt med Lille ut sesongen 2015 og har fått en prislapp på omlag 90 millioner kroner.

Manchester City har fått med seg at Eden Hazard fristes av en overgang til Manchester United, og vil nå forsøke å snyte byrivalen for Lille-stjernen ved å tilby stortalentet en langt høyere lønn enn det United er villig til å gi.

Det kan bli mye å juble over for Eden Hazard og Belgia fremover (Foto: MIKAEL LIBERT / ASA-PICTURES / E/EPA)
Det kan bli mye å juble over for Eden Hazard og Belgia fremover (Foto: MIKAEL LIBERT / ASA-PICTURES / E/EPA)

Øvrig:

Blackburns spanske forsvarsveteran Michel Salgado kan bli lagkamerat med David Beckham i LA Galaxy. Salgado skal være i konkrete samtaler med MLS-klubben om en overgang.

Galatasaray planlegger et bud på japanske Keisuke Honda til sommeren. CSKA Moskva-spilleren Honda er også på radaren til Liverpool og Lazio.

Real Madrids unggutt Jese Rodriguez vil takke nei til en overgang til Arsenal og heller gå til Benfica i sommer. 19-åringen debuterte for Real Madrid tidligere denne måneden, men har en kontrakt som går ut ved sesongslutt.

Juventus har plassert Napoli-spissen Edinson Cavani øverst på ønskelisten denne sommeren og vil tilby Serie A-rivalen en overgangssum på mellom 300 og 400 millioner kroner for å sikre seg angriperen.

Ifølge Gazzetta dello Sport vurderer AC Milan et salg av midtbanespilleren Kevin-Prince Boateng for å skaffe midler til å hente et stort trenernavn til klubben.

Greske Olympiakos vurderer å tilby Wigan-manager Roberto Martinez jobben som ny hovedtrener.

Barcelona føler seg sikre på at suksesstrener Pep Guardiola vil forlenge sin kontrakt på Camp Nou. Guardiolas kontrakt med Barcelona går ut til sommeren, og foreløpig har treneren ikke skrevet under på en forlengelse. Både Chelsea og AC Milan står klar til å tilby Guardiola kontrakt dersom treneren velger å forlate Barcelona. Milan-eier Silvio Berlusconi innrømmer imidlertid at han tror det er urrealistisk at Guardiola kommer til dem. – Det hadde vært en drøm å få Guardiola, men dessverre tror jeg ikke det er mulig, sier han til Gazzetta dello Sport.