Magnar Ødegaard (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Magnar Ødegaard (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Frisparkperle sikret norsk uavgjort mot Ukraina

En perle av et frispark fra langt holdt fra G19-kaptein Magnar Ødegaard sikret norsk uavgjort og 1-1 i en fotballandskamp mot Ukraina onsdag.

– Det var et frispark i europaklasse og en stor prestasjon av Magnar. Det var en fantastisk scoring, sa G19-landslagstrener Trond Nordsteien til fotball.no etter kampen.

Hjemmelaget tok ledelsen et kvarters tid før den norske utligningen, og det så ut til å gå mot norsk tap da kampen var i ferd med å ebbe ut.

Begge lagene spilte godt før pause, men det ble rotete i annen omgang. Da var det strekk i begge lagene, men verken ukrainerne eller de norske spillerne klarte å utnytte de rommene som oppsto.

Treneren var fornøyd med måten Norge slo tilbake etter Ukrainas utligningsmål.

– Vi klarte å snu kampbildet de siste ti minuttene og satte inn en kraftig innspurt. Vi skapte flere store sjanser og fikk betalt med scoringen til Magnar, sa Nordsteien.

Målscoreren er blant spillerne som får ekstra skryt.

– Han sto fram som en solid spiller og en god leder. I tillegg var Håvard Nielsen meget god og aktiv. Han har tatt flere steg og er blitt bedre i alle spillets faser. Jonas Svensson var også bra som en terrier på midten, mente trener Nordsteien. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2