Amazing_Freddy_Pedikyr
Amazing_Freddy_Pedikyr

Freddy dos Santos innrømmer: - Ja, jeg har tatt pedikyr

Programlederen ville gjerne ha fotpleie etter å ha stått til knærne i kukaker og slimete gjørme. Se video.

– Dette sto ikke i min arbeidsinstruks, sier Freddy dos Santos muntert etter å ha klatret ut av risåkeren i Hue i Vietnam.

Den tidligere fotballproffen har fått oppleve flere ting han ikke har gjort før, som programleder for «The Amazing Race Norge».

– I går drev jeg og styrte med noen slanger i Hanoi, og i dag skal jeg ut i gjørma i Hue. Men jeg bør få fin hud på tærne av dette, sier han spøkefullt i en video som ikke er vist på TV.

Trenger pedikyr

Etter gjørme-opplevelsen foreslår Freddy at han skal ta en fotbehandling, en pedikyr.

– Sarte norske tær, de tåler jo ikke sånt. Jeg tror jeg må ha meg en pedikyr på hotellet etterpå, sier han i videoen øverst, der han står og vasker føttene.

Les også:Her freaker Julie og Vichy helt ut!

Les også:Se Michelle og Tor Einar i heftig dansebattle

Kun vasking

Etter å ha blitt konfrontert med videoen og sitatene sine i ettertid, prøver Freddy å bortforklare det hele.

– Det er ikke ofte jeg har følt at jeg har trengt en pedikyr, jeg har fått fotbehandling før som fotballspiller. Men der hadde jeg stått i slimete gjørme og avføring, så jeg trengte en ordentlig vask rett og slett. Det vannet i bøtta var skikkelig skittent, jeg kunne trengt en behandling. Men det var jo ikke en slik ferie, så jeg måtte ordne opp i det på egen hånd, sier han til tv2.no og ler.

Freddy vil egentlig ikke innrømme at han tidligere har tatt pedikyr, og prøver fortvilet å ro seg bort fra spørsmålet.

– Jeg har tatt fotbehandling før, men det er jo sånn å være fotballspiller, da trenger du noen ganger fotbehandlinger.

Pedikyr altså?

– Ja, jeg har tatt pedikyr. Jeg prøver å ro meg bort her, med det tillater du altså ikke, sier Freddy og ler godt før han smører skikkelig på:

– Det er helt nydelig med behandling, det anbefales. Det anbefales også å være litt uti gjørme først, er man innom Hue, så ta en tur i gjørma. Ta behandling etterpå, så blir det nok perfekt.

Les også: Amacing Race-Frank fikk sjokk da han så hva som sto på menyen

Les også:Her bommer Amazing Race-jentene på karaoken

Eksklusiv behandling

Ved å vasse med føttene i gjørme eller leire fikk Freddy seg egentlig en eksklusiv spabehandling om han ville eller ikke. For leireinnpakning er noen man vanligvis betaler dyrt for på spa- og velværeklinikker, selv om man kan tenke seg at leiren i behandlinger nok ikke er «krydret» med kukaker.

«Leireinnpakning: Denne behandlingen virker veldig utrensende, den fjerner døde hudceller og nærer huden. Den er ypperlig å ta som en kur for å få ut avfallsstoffer som samler seg opp i kroppen», skriver Anne hud og spa på sin hjemmeside.

Mange tilskuere

Under opptakene i gjørma i Hue, hadde produksjonen flere tilskuere i bakgrunnen.

– Landsbybeboerne sto og klappet og lo av at «turistene» skulle oppi der. Det var de nok ikke vant til, sier Freddy til tv2.no.

Og selv om programlederen så på vassingen i den slimete gjørma med vannbøffelavføring som en halvdårlig opplevelse, var han også veldig ydmyk.

– Disse gutta gjør det jo hver dag, så hvorfor skal jeg være noe bedre, sier han om bøndene som driver risåkeren.

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside