wolff_web (Foto: Lien, Kyrre)
wolff_web (Foto: Lien, Kyrre)

– Det står europeiske klubber i kø for å sjekke Wolff Eikrem

Borussia Mönchengladbach er blant klubbene som følger Moldes Magnus Wolff Eikrem tett.

21-åringen er blant eliteseriens heteste salgsobjekter.

Romsdals Budstikke vet at blant andre Borussia Mönchengladbach, Hannover og Stoke var representert med speidere på Stavanger stadion forrige mandag, da Eikrem ikke spilte fordi han ble skadet dagen i forveien.

Også nederlandske og belgiske og klubber skal være nysgjerrige på Eikrem. Mot Lillestrøm var Brugge og Genk representert med speidere.

På tribunen satt også den ugandiske FIFA-agenten Tony Awor som representerer et firma i London.

– Interessen er enorm
Borussia Mönchengladbach har fulgt 21-åringen over tid. Tyskerne skal være fristet av tanken på Eikrem som makker med Håvard Nordtveit på midtbanen i Bundesliga.

Klubbens skandinaviske speider, den tidligere danske landslagsspilleren Ove Flindt-Bjerg, har sett Eikrem flere ganger.

– Han er en god spiller, det kan jeg si. Men jeg kommenterer ikke hvilke navn vi følger, sier Flindt-Bjerg til Romsdals Budstikke.

– Interessen rundt en av Norges beste spillere er enorm. Det står europeiske klubber i kø for å sjekke ut Magnus, fra forskjellige ligaer. Telefonen ringer hele tida, sier spillerens agent Jim Solbakken.

– Tenker ikke på dette
Magnus Wolff Eikrem selv har et avslappet forhold til spekulasjonene rundt hans egen framtid.

– Jeg tenker ikke på dette i det hele tatt, i Manchester United var jeg vant til at det var folk og speidet hele tida. Jeg har spilt i verdens største klubb, så jeg går uansett ikke hvor som helst, sier Eikrem.

Han bedyrer at han mest av alt vil vinne flere titler med Molde, og tviler på at noe skjer i sommer.

– Spekulasjoner vil det alltid være. Mitt mål er å gjøre Molde til et enda bedre lag, og spille enten mesterliga eller europaliga til høsten, sier Magnus Wolff Eikrem. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2