Andrea Pirlo (Foto: STEFANO RELLANDINI/Reuters)
Andrea Pirlo (Foto: STEFANO RELLANDINI/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Serie A og CL på oddsbongen

La Vecchia Signora og Los Blancos får tillit onsdag

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

53. Cesena - Juventus H: 8,30 U: 4,50 B: 1,20

66. Real Madrid - Bayern München (0-1) H: 2,25 U: 3,60 B: 2,20

Totalodds: 2,70

Spillfrist: 17.55

Få gratis kortleser her!

53. Cesena - Juventus H: 8,30 U: 4,50 B: 1,20

Serie A. Cesena er fortapt i bunn med 14 poeng opp til første lag over streken. De ser likevel ut til å spille for æren og har spilt uavgjort i sine fem siste, riktignok mot ordinær mostand. Hjemme har de ikke bedre enn 2-7-7. Von Bergen (f) er suspendert. Juventus topper tre poeng foran AC Milan og er i strålende form med fem strake seiere. De vant forrige bortekamp 2-0 i Palermo og har siden vunnet 2-1 hjemme over Lazio og hele 4-0 hjemme over Roma. Quagliarella (mb) soner karantene, men ellers ser det meget bra ut med mannskapet. Cesena er fortapt og Juventus må vinne for å holde avstanden på tre poeng ned til Milan. 1,20 på formsterke serieledere skal være nok.

66. Real Madrid - Bayern München (0-1) H: 2,25 U: 3,60 B: 2,20

Champions League. Seminfinale. Bayern München vant første oppgjør 2-1. Real Madrid har et brukbart utgangspunkt siden de fikk med seg et bortemål og dermed kan ta seg videre med 1-0 seier eller seiere med to eller flere. Lørdag kveld avgjorde de La Liga med en fortjent 2-1 seier borte over Barcelona. Med mannskapet ser det bra ut. Bayern München har bare denne å konsentrere seg om etter at seriegullet glapp når de tapte for Borussia Dortmund og i helgen kunne de dermed hvile en rekke spillere da de vant 2-1 borte over Werder Bremen. Ribery (mb), Robben (mb), Kroos (mb) og toppscorer Gomez startet alle på benken der. Real Madrid møter sin tøffeste motstander til nå, men er rå på hjemmebane i CL hvor denne sesongens fem hjemmekamper er vunnet med svært klare siffer.

Bayern München er gitt 1-0 ledelse fra start. Real Madrid har vunnet 5 av 5 hjemmekamper i CL denne sesongen, samtlige med minst tremålsmargin. I seriesammenheng er også klare hjemmeseiere vanen hvor 14 av 17 er vunnet med to eller flere. Bayern München er den tøffeste motstanderen til nå og går sjelden av banen uten nettkjenning. 3-1? 2,25 på seier med minst to er spillbart