Vilde Naomi Enge Amazing Race
Vilde Naomi Enge Amazing Race

Vilde dro alene hjem fra «Amazing Race»

Se hvorfor her.

Etter etappen i den vietnamesiske hovedstaden, Hanoi, var det venneparet Bjarne Drevland og Vilde Naomi Enge som trakk det korteste strået i konkurransen.

De fikk både språkproblemer og greide ikke å forklare hvor de skulle til taxisjårføren. Dermed ble Vilde og Bjarne det fjerde laget som ble sendt hjem fra «The Amazing Race Norge».

Ble igjen på appelsinfarm

Da tv2.no stilte opp på Gardermoen flyplass for å møte det hjemsendte paret var det imidlertid bare Vilde som dukket opp i ankomsthallen.

Makkeren Bjarne hadde blitt igjen i Thailand for å slappe av på en appelsinfarm i to uker. Vilde var ikke helt fornøyd med å måtte reise alene hele den lange turen hjem til Norge.

– Det var kjempesynd, og jeg hadde ingen å lese for.

Bjarne hadde ingen penger etter racet, så hvordan skulle han overleve der?

– Appelsiner. Han klarer seg fint, uansett. Jeg tror han kommer til å bo hos noen venner, kose seg og dykke. Jeg synes han fortjener det. Han har jobbet hardt, sier Vilde til tv2.no.

Les intervjuer med de andre hjemsendte parene:

Martha og Elise nektet å reise hjem
Ivar og Pål Christian ga opp konkurransen
Kenneth og Hakan røk ut først: – Det var sinnssykt døvt

Kommet nærmere hverandre

Vilde synes det har vært helt fantastisk å rase gjennom landene de har besøkt, og møte folk hun aldri ville møtt ellers.

– Det har bragt meg og Bjarne veldig nærme hverandre. Så det var veldig sårt å forlate ham nå. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre uten ham selv om vi bare har vært med en liten stund, føler jeg.

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside