GIKK PÅ DATE: Stian Barsnes Simonsen forteller til «God kveld Norge» om da han møtte Sarah Natasha Melbye for første gang, ble betatt og ba henne med på date.
GIKK PÅ DATE: Stian Barsnes Simonsen forteller til «God kveld Norge» om da han møtte Sarah Natasha Melbye for første gang, ble betatt og ba henne med på date.

TV 2-duo avslører hemmelig stevnemøte

– Hun er den mest fantastiske personen jeg har møtt i hele mitt liv.

Mandag hadde det nye programmet «Ettermiddagen» premiere på TV 2.

Den nye programleder trioen Silje Stang, Sarah Natasha Melbye og Stian Barsnes Simonsen kunne fortelle til «God kveld Norge» at både kroppen og nervene var i høyspenning før den store premieren.

– Ja, vi har brukt to måneder på å planlegge den første sendingen. Så var det noen nå som kom å sa at vi skulle på i morgen også, sier en spøkefull Stian.

Les også: Åpenhjertig Silje Stang: – Jeg ville ikke bli mor før jeg ble mor

Godt team

– Lett panikk nå! men vi skal visst på i morgen til samme tid og alt, legger Silje til.

Se intervjuet med i tre programlederne øverst i saken.

Men da tar Sarah Natasha til ordet og kan fortelle om noen hektiske dager som endelig har ført dem til finalen.

– Vi har brukt lang tid på å forberede oss til oppstart. Ikke bare dagen i dag, premieresendingen. Vi har et stort og flott crew bak oss og rundt oss og foran oss som hjelper oss hele veien og som antakeligvis har litt kontroll på morgendagen også, forteller programlederen.

Les også: Dette synes Stian Barsnes Simonsen om å komme tilbake til TV 2

Hete avsløringen

De tre programlederne kjenner hverandre fra forskjellige steder og til «God kveld Norge» kunne de avsløre at det ikke bare har vært på TV de tre har samarbeidet sammen.

Sarah og Stian har nemlig truffet hverandre på en helt annen måte i fortiden.

– Å, du tenker på at vi har vært på date? Det er helt riktig! Altså, jeg har kjent Sarah i åtte, ni, ti år etter hvert. Jeg husker ikke helt når det var, men vi var på en gravøl for programmet «Sone 2», det var faktisk på samme flate, på nesten samme tidspunkt og mer eller mindre i samme studio for mange år siden. Og der ble jeg introdusert for Sarah og det var en fantastisk opplevelse.

– Umiddelbart så tenkte jeg sånn at dette er en av de mest fantastiske personene jeg har møtt i hele mitt liv. Så det ble bare sånn «Vi må gå på date», forteller Barsnes.

Les også: Her bryter det ut kakekrig mellom programlederne

Håpet på mer «klinings»

Men daten ble ikke så romantisk som Simonsen hadde håpet.

– Det var jo veldig hyggelig, vi gikk på teater og sånt. Men jeg var litt skuffet. Eller jeg var ikke skuffet, men det ble aldri noe mer. Det ble liksom ikke klinings og sånn, forteller Stian

– Så du ble ikke skuffet over daten, du ble skuffet fordi det ikke ble noe klinings etterpå?, spør Silje som sitter midt imellom kollegaene.

– Nei, daten var veldig bra. Vi ble jo bestevenner etterpå. Men det var jo en date, jeg tenkte liksom det skulle bli noe greier da. Men det ble jo ikke noe greier, forteller Stian.

Les også: Her er «Millionær»-Sarahs nye TV-jobb

– Vi glemte å ligge sammen!

Selv om daten kanskje ikke gikk like langt som han ønsket, trodde Silje Stang derimot at de to hadde hatt et mye mer intimt forhold, noe som faktisk hadde vært litt irriterende å tenke på.

– Silje har alltid trodd at det ble noe greier. Så Silje ble jo forbannet på Sarah Natasha, sier Stian.

Men det sier ikke Silje seg enig i.

– Nei, forbannet er vel å ta i, men jeg ble overrasket og litt, ørlittegrann skuffet over at det ikke var mer enn en date mellom dere to. Jeg trodde jo det var litt mer som hadde skjedd, forteller Silje.

Men det var det altså ikke for Stian har fått fortalt i ettertid at Melbye vanligvis går på date med vennene sine bare for å slå av en prat.

– Jeg synes det er så hyggelig å bare prate og bli kjent jeg, forteller Melbye.

Da skyter Silje Stang inn,

– Du får ikke kjæreste av å ikke kline.

– Nei det er sant. Vi skulle ha klint Stian!, sier Sarah til sin mannlige kollega.

– Vi glemte å ligge!, sier Stian og tar en slurk av glasset som til tross for feiringen av premieren kun inneholder brus.

– Ja, vi glemte å ligge sammen. Men natten er ennå ung!, ler Sarah.

– Ja, vi skal jobbe mye sammen, svarer Stian.

Les også: Sarah sparket av ku

Har glemt det første møtet

I samme tidspunkt strekker Silje på beina mens hun sier «Ja, da tar jeg meg en kaffe der borte jeg», og det er tydelig å se at den nye trioen har fått god kjemi og blitt en fin gjeng som skal lede seerne igjennom ettermiddagen på TV 2 fra mandag til torsdag hver uke.

Selv om de spøker om det, så har ikke Silje og Stian blitt kjent igjennom en date slik han har blitt med Sarah.

Men deres første møte skal allikevel ha vært igjennom Melbye, selv om verken Silje eller Stian kan huske begivenheten.

– Stian og jeg. Du Stian, jeg har ikke turt å spørre deg om det, men vi har ikke møtt hverandre før? har vi det?, spør Silje.

Sarah Natasha bryter inn i samtalen,

– Jeg tror faktisk dere har møtt hverandre før, i en bursdag, sier hun.

– Hæ? Dette vet du selvfølgelig?, sier Stian overrasket.

– Ja, altså i en av mine bursdager da. Det er jo derfor jeg vet det. Men det er for mange, mange år siden. Da kom du litt seint, sier Sarah.

– Det må ha gjort inntrykk for det husker ingen av oss, sier Stian.

Og grunnen til det kan jo være at fokuset var andre steder.

– Det er jo fordi all fokus var på meg, sier Melbye og smiler.

Les også: Sjokkerte allsang-publikum med sexspøk