elisayosef
elisayosef

Her bestemmer de hva The Voice-Elisabeth skal synge

Bli med når Elisabeth og Yosef planlegger låtvalg til første direktesending i «The Voice».

Fredag er det endelig klart for de direktesendte finalerundene i «The Voice». Nå skal seerne bestemme hvem som går videre og hvem som må forlate sangkonkurransen.

Les også: Dette er deltakerne i første livesending

Forrige fredag så vi at Yosef sendte Elisabeth Vatndal ut i sing-off, og der imponerte hun Yosef så mye at han valgte å ta henne med til finalerundene som aller siste deltaker til laget sitt.

Nå er hun og de andre deltakerne i full gang med forberedelsene til direktesendingene, og voicereporter Maria snek seg med på det aller første planleggingsmøtet med Elisebeth og Yosef.

elisa_230
elisa_230

Se Yosef og Elisabeths møte i videoen øverst!

– Forsterke kvalitetene som allerede eksisterer

– Vi skal prøve å veilede og finne fram til hvor deltakerne vil nå som de har kommet til finalerundene. Også handler det mye om å forsterke de kvalitetene som allerede eksisterer hos dem, sier Yosef til voicereporter Maria.

Dette er det første møtet der de skal bestemme hvilken låt hun skal synge. På blind audition sang Elisabeth låta «Moves Like Jagger» av Maroon 5. Nå tenker hun at neste låt kanskje blir litt roligere.

– Jeg tenkte å sparre litt her. Jeg må gjøre det jeg er komfortabel med. Kanskje litt soul, og kanskje litt «nedpå», sier The Voice-deltakeren.

«The Voice»-Omar: – Jeg skal gi alt og gjøre alle stolte

– Yosef er bra for meg

Elisabeth har stor tro på at Yosef er riktig mentor for henne.

– Det tror jeg absolutt. Han har en veldig positiv energi, og det trenger jeg. Han er veldig bra for meg også sjangermessig.

– Hvorfor valgte du Elisabeth?

– Fordi hun var rå. Det er ikke noe vits i å overanalysere det, smiler Yosef som ikke har planer om få Elisabeth til å synge en Madcon-låt med det første.

– Kanskje når hun er ute og skal spille på Spektrum og skal ha en liten tribute og «tusen takk for at du valgte meg». Det skal hun få velge selv. Her skal vi bare sparre litt så får vi se hvor langt vi kommer, sier Yosef og ler.

Den første direktesendingen av «The Voice» ser du på TV 2 fredag klokken 20.00!

609644

Yosefs lag, The Voice
Yosefs lag, The Voice