Labrador (Foto: illustrasjonsfoto: Colourbox)
Labrador (Foto: illustrasjonsfoto: Colourbox)

Familiehunden bet av benet og drepte spedbarn

Mens faren sov skal familiehunden ha bitt det to måneder gamle spedbarnet til døde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tragedien fant sted i Summerville i Sør-Carolina fredag.

Mens faren lå og sov skal familiehunden ha gått til angrep på den to måneder gamle Aiden McGrew som befant seg i et tilstøtende rom.

Da moren kom hjem så hun blod og fant den livløse babyen i vuggen.

Det ene benet til spedbarnet skal ha blitt bitt over av familiehunden Lucky, som er en blanding av en labrador og en golden retriever.

– Grusomt

Ingen av disse hunderasene er kjent for å være spesielt aggressive. Familien skal ha hatt hunden i sin besittelse kun noen uker.

Den er nå tatt i forvaring hos det lokale politiet.

– Jeg har ikke opplevd noe så grusomt i de 20 årene jeg har jobbet her, dette er et av de verste dødsfallene jeg noensinne har håndtert, skriver rettsmedisiner Chris Nisbet i en pressemelding, ifølge Huffington Post.

Lå og sov

Rettsmedisineren skriver at hunden må ha bitt av foten på babyen, og han håper nå obduksjonen vil finne ut om gutten var død før hunden lemlestet ham.

Ifølge politiet skal faren ha sovet i et soverom sammen med familiens tre år gamle sønn, mens babyen lå i en vugge i rommet ved siden av.

Moren skal ha vært med familiens sju år gamle sønn hos legen, før hun kom hjem og fant spedbarnet livløs.

Man etterforsker nå hvordan hundens angrep kan ha funnet sted.

– Det er forferdelig, jeg ønsker ikke å gå i detalj om hva som har skjedd, sier LC Knight, sheriff i Dorchester County, til Huffington Post.

Advarer hundeeiere

Den tragiske saken har vakt oppsikt og flere hundeeiere advarer mot å la hunder, uansett rase, oppholde seg alene med små barn.

«Lucky har nok oppfattet spedbarnet som en trussel og opplevd at den ikke lenger var sentrum i familien», skriver en leser i en kommentar i Huffington Post.