Omar Mohamed Ahmed
Omar Mohamed Ahmed

The Voice-Omar: – Jeg skal gi alt og gjøre alle stolte

Men Omar setter ned foten hvis Yosef ber han synge flere countrylåter.

Fredag er det endelig klart for de direktesendte finalerundene i «The Voice». Nå skal seerne bestemme hvem som går videre og hvem som må forlate sangkonkurransen.

Les også: Dette er deltakerne i første livesending

– Yosef har tatt oss godt i mot

I den aller første direktesendingen er det Team Magne og Team Yosef som skal i ilden, og en av dem vi møter er Omar Mohamed Ahmed fra Yosefs lag. Han gikk direkte til finalerunden uten å måtte gå gjennom en sing-off først, og nå er han, sammen med mentor Yosef, i ferd med å forberede seg til den aller første direktesendingen.

– Det føles veldig bra. Han er jo så kul. Han har tatt oss godt i mot, og jeg føler meg iallfall sett, sier Omar til voicereporter Maria Bodøgaard.

Se intervjuet med Omar her:

(Artikkelen fortsetter under videoen)

609238

Vil ikke synge mer country

Nå er deltakerne bare fem igjen på hvert lag, og konkurransen tilspisser seg ytterligere, og det blir ikke enklere for deltakerne at de må konkurrere innad i lagene.

– Jeg synes alle er like store konkurrenter. Det er litt vanskelig fordi Elisabeth er en veldig god venninne av meg, og vi har kjent hverandre lenge. Underveis har vi støttet hverandre. Det er litt rart å tenke at det er oss to mot hverandre. Jeg unner henne og alle på vårt team det, men selvfølgelig vil jeg gå videre selv også. Jeg kommer til å jobbe hardt for det, sier Omar.

Omar ble sjokkert over Yosefs låtvalg i duellen mot Knut Arve Eilefsen da de sang «Bless the Broken Road» av Rascal Flatts. Nå håper han at det ikke kommer en lignende låt på bordet.

– Vi sitter sammen med Yosef og han spør oss hva vi tenker, så vi deler ideer. Jeg må sette foten ned hvis det kommer med country. Da blir det nok «nei». Jeg føler at det er en dialog på det, sier Omar som har vært Madcon-fan siden han var liten.

– Jeg skal gi alt og gjøre alle stolte

Finalerundene blir sendt direkte på Chateau Neuf, og Omar er veldig spent på hvordan det skal bli.

– Jeg har vært der på konsert selv og har tenkt at den scenen ser kul ut å stå på. Det er så fjernt, og nå skal jeg stå der selv. Foreldrene mine og vennene mine kommer til å være der. Det kommer til å bli så bra. Jeg skal gi alt og gjøre alle stolte.

Se første direktesending av «The Voice» fredag klokken 20.00!

Se Omar og Knut Arves duell:

602959

Se Omars blind audition:

590457