linev (Foto: Roger Fosaas, © ps)
linev (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Line Verndal: – Er mer en hands-on-person enn pyntedukke

Klar som programleder i nytt TV-program.

«Himmelblå»-skuespilleren og nå programlederen, Line Verndal (40), ser på seg selv som «veldig offisielt singel». Men hun er ingen pyntedukke.

Les også: – «Paradise»-deltakerne blir utnyttet på det groveste

Skal hjelpe mennesker

Line brøt med samboeren Torgeir Reiten i 2010, og har siden den tid måttet fikse alt det praktiske arbeidet selv. Nå skal hun hjelpe mennesker som har vært gjennom tøffe perioder med sykdom eller ulykke, ved å pusse opp deler av huset for dem. Programmet starter på TV 3, og er en norsk versjon av det svenske konseptet «Sofias engler», skriver VG.

Les også: Line Verndal ba om å få kline mer

– Jeg har jobbet mange år som skuespiller, og levd meg inn i en fiktiv virkelighet. Nå skal jeg utsette meg for det virkelige liv. Jeg skal snakke med folk som har det vanskelig. Det blir kjempetøft og vanskelig å takle, sier Line.

Travel mamma

Dette er ikke første gangen hun har fått tilbud til å være programleder, men den travle mammaen forteller at det alltid har vært noe som kommer i veien. Selv nå, under «Lines gode medhjelpere» skal hun spille teater i Skien på siden.

– Så jeg trenger en god barnevakt, spøker hun.

Les også: «Himmelblå»-aktuelle Line Verndal er singel

Håper på å lære

40-åringen bor med moren og faren på Bekkelaget, og forteller at hun har «spist seg mer og mer inn i leiligheten» som hun deler med datteren på seks. Nå gleder hun seg til å lære enda mer om det å skru sammen hyller, sparkle og henge opp lamper.

– Jeg er en litt hands-on-person, jeg er ikke noen pyntedukke, jeg kan ikke sitte stille og se på at noen arbeider. Jeg er med hele veien, forteller hun VG.

Les også:Bob Geldofs skandaledatter har blitt mamma

God nummer to

I fjor vant skuespillerinnen Amanda for prestasjonen sin i «Limbo».

– Jeg har alltid følt meg som en god nummer to. Karrieren tok ikke av med en gang – det har tatt litt tid. Men endelig fikk jeg pris for en hovedrolle, fortalte hun «God kveld Norge».