harry3 (Foto: Stella Pictures)
harry3 (Foto: Stella Pictures)

Prins Harry dater popstjerne i skjul

– Redd media vil ødelegge forholdet.

Prins Harry skal være stormende forelsket i The Saturdays-stjernen Mollie King, men samtidig er han livredd mediene vil ødelegge forholdet. Derfor møtes de foreløpig kun under høyst private omstendigheter, skriver Daily Mail.

Harry og Mollie skal også ha blitt enige om å holde forholdet hemmelig.

Les også: Prins Harry: – Det blir som å få en søster

Lørdag kveld skal paret ifølge Daily Mail ha vært sammen hjemme hos en felles bekjent i London.

En kilde sier følgende til avisen: – Harry så hvor tøft det var for broren William da han begynte å date Kate. Han så hvordan det drev dem fra hverandre på et tidspunkt, og han ønsker ikke at det samme skal skje ham og Mollie. De vil fortsette med å møtes, men kun innenfor det private.

Les også: Nå vil Harry gifte seg

Møttes i 2010

Nyheten om Harry og Mollies romanse sprakk i britiske medier etter at de tidligere denne måneden ble observert på klubben Bunga Bunga, hvor de sammen med venner sang karaoke til klokken 3 om natten, før de forlot klubben og dro hver til sitt.

Mollie King og prins Harry ble kjent i juli 2010, da de ble introdusert for hverandre etter en poloturnering hvor Harry deltok. Prinsen har vært singel siden av-og-på-forholdet til Chelsy Davy tok slutt.

Les også: Prins Harry har funnet ny kjæreste

Popstjerne

En talsmann for prins Harry har uttalt at hoffet ikke kommenterer spekulasjoner rundt hans privatliv. Heller ikke Mollie Kings pressefolk har foreløpig kommentert ryktene.

Mollie King er best kjent som vokalist i jentegruppa The Saturdays, som har hatt ti singler inne på den britiske topp-ti-lista. Fem av singlene klatret inn på topp-fem-lista. De har også gitt ut tre album som har vært inne på topp-ti-lista.