Sergio Agüero feirer sin andre scoring for dagen sammen med David Silva. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Sergio Agüero feirer sin andre scoring for dagen sammen med David Silva. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Premier League og Tippeliga på oddsbongen søndag.

Vi satser på himmel- og marineblått

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

31. Wolverhampton - Manchester City (1-0) H: 3,60 U: 3,75 B: 1,58

55. Strømsgodset - Viking H: 1,70 U: 3,35 B: 4,10

Totalodds: 2,69

Spillfrist: 16.55

Få gratis kortleser her!

31. Wolverhampton - Manchester City (1-0) H: 3,60 U: 3,75 B: 1,58

Premier League. Wolves ligger helt sist og med 11 poeng opp til Wigan over streken med fire kamper igjen er det i realiteten slutt. De har bare tatt ett poeng på de åtte siste. De tapte 0-3 borte for Arsenal før 0-0 kampen borte mot ferdigspilte Sunderland. Førstekeeper Wayne Hennessey har blitt skadet og erstattes av Dorus de Vries. Sebastien Bassong (f) er tilbake etter karantene, noe som gjør at fraværene er få. Manchester City har fem poeng opp til nabo United fire runder før slutt. Etter en svak periode har de vunnet sine to siste med 4-0 hjemme over West Bromwich og hele 6-1 borte over Norwich. Det er ikke bare resultatene som varmer City-fansen, spillet ser nå ut til å gli som tidligere i sesongen og både David Silva og Sergio Aguero ser ut til å ha funnet tilbake til formen. Bare Mario Balotelli (a) mangler på at troppen til Mancini er fulltallig.

Wolves er gitt 1-0 ledelse fra start. Ulvene har tapt 13 av 34 kamper med klare siffer og virker resignerte nå. Manchester City har vunnet 17 av 34 kamper med klare siffer inkludert 10-1 sammenlagt på de to siste. Ulvene er i praksis nedrykksklare og kommer de først under her kan det fort bli stygge siffer. 1,58 på en klar borteseier er både konkurransedyktig og spillbart.

55. Strømsgodset - Viking H: 1,70 U: 3,35 B: 4,10

Tippeligaen. Strømsgodset har fått en fin start med 2-1-1. De to hjemmekampene har gitt 3-2 seier over Vålerenga og 3-3 mot Haugesund, mens de tok en fortjent 2-1 seier borte mot Brann for en uke siden. Har vært et av Norges beste hjemmelag de siste sesongene og stod med 11-3-1 her i fjor. Med mannskapet ser det rimelig bra ut, bare Mounir Hamoud (f) er fortsatt ute. Viking har sett bedre ut spillemessig enn forrige sesong, men på bortebane har det blitt 2-2 i lokaloppgjøret mot Sandnes Ulf og 0-1 tap for Vålerenga i en kamp de burde avgjort før pause. Sist slo de Molde 1-0 på hjemmebane. De hadde ikke bedre enn 2-4-9 på bortebane i fjor. De har fortsatt noen skadeproblemer. Christian Landu Landu (mb) og Patrik Ingelsten (a) har ikke vært i aksjon denne sesongen og stopperne Johan Lædre Bjørdal og Björn Andersson er også ute. Nery Cardozo (a) rekker heller ikke kampen. Strømsgodset sin hjemmestyrke bør gi gode sjanser for tre poeng mot et Viking-lag som normalt sliter borte og har sløst fryktelig med sjansene sålangt. Vi prøver H til 1,70