tennisball
tennisball

Sevilla-fansen pepret banen med tennisballer

Hjemmefansen protesterte mot sen kampstart etter El Clásico.

Sevilla-Levante 1-1

Klipp med tillatelse fra Canal +

Det utspilte seg noen merkelige scener i åpningssekundene av lørdagens kamp mellom Sevilla og Levante.

Hjemmelaget hadde akkurat tatt avspark, men kamplederen måtte stoppe kampen da hjemmefansen regelrett pepret banen med tennisballer. Protesten skal ha kommet etter at kampen ble utsatt til 22.30 lokal tid som følger av El Clásico som ble spilt tidligere på kvelden.

Les også: Ronaldo avgjorde stjerneduellen i Barcelona

Både Sevilla-spillerne og banemannskapet måtte ta i et tak for å fjerne de mange tennisballene, men etter et drøyt minutt kunne kampen fortsette uten flere krumspring fra supporterne.

Se situasjonen og målene fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Dette er imidlertid ikke første gang fotballfans har kastet store mengder tennisballer inn på en bane. I 2010 gjorde Basel-fansen det samme da avsparktidspunktet i en kamp ble utsatt for å ikke krasje med en lokal tennisturnering. Det skriver Reuters.

Hjemmelaget kom best i gang og Álvaro Negredo sendte Sevilla i føringen tjue minutter inn i kampen.

Men Levante viste at de vil beholde femteplassen i La Liga, og da halvtimen var spilt hamret Arouna Koné inn utligningen.

Les også: Papiss Cissé fortsetter målshowet

Negredo hadde sjansen til å sikre Sevilla tre poeng, og dermed bringe klubben over Levante på tabellen, men straffesparket minutter før full tid ble mesterlig reddet av Gusatvo Munúa.