drunkenbaby
drunkenbaby

Disse burde kanskje ikke fått barn

Her er noen av de drøyeste foreldretabbene vi har sett.

Vi har tidligere skrytt på oss å ha funnet bilder av det som må være verdens verste foreldre.

Men da skrapet vi bare toppen av isfjellet.

Internett er nemlig overfylt av eksempler på oppdragelsessituasjoner som gir deg gåsehud på ryggen.

Noen ganger er det faktisk vanskelig å forstå at disse menneskene tilhører samme rase som oss.

Vi begynner nesten å lure på om det er for enkelt å lage barn her i verden.

beerbaby
beerbaby

De fleste tenker kanskje at barn bør få være barn. Men man skal ikke stikke under en stol at hvis man trener dem opp riktig kan de også ha en nyttefunksjon. Men vi føler at hvis du først skal gjøre ungen din god til noe så er ølskjenking blant det som bør stå nederst på listen.

familiebilde
familiebilde

Det hjelper fint lite uansett hvor mye fotografen gliser "Smiiiiil!", når pappa har tatt et skikkelig balletak på deg. Dette ble et bilde de sikkert er stolte av, hele familien.

babysandwich
babysandwich

Nå skal det sies at dette bildet sannsynligvis er konstruert. Og vi er enige i at dette er mer humoristisk enn noe annet. Men det finnes nok av forferdelige foreldre der ute, så vi tenkte det var på sin plass å trekke frem noen morsomme og.

drunkenbaby2
drunkenbaby2

Denne smørblide karen er sannsynligvis også mer et produkt av foreldre med humor. Og vi har ingen grunn til å tro at ikke hånden hans er blitt plassert på ølglassets håndtak kun for dette bildets skyld. Men det ansiktsutrykket er så "priceless" at vi holdt på å dette av stolen første gang vi så det, og derfor måtte det med allikevel.

backflipyear
backflipyear

Dette bildet har blitt en internettklassiker, men illustrerer poenget vårt godt for det. Noen ganger finnes det viktigere ting i verden enn å skrive tekstmeldinger. Spesielt hvis man har en baby hengende på ryggen.

lionbaby
lionbaby

Det skal sies at vi ikke helt vet bakgrunnen for hvorfor dette bildet ble tatt. Men med mindre denne ungen er den fødte skuespiller er vi temmelig sikre på at han ikke er ekstremt fornøyd med å posere sammen med løven. Til tross for hvor fordragelig den ser ut.

babyslange
babyslange

Men når vi først snakker om dyr og forsømmelser er det få ting som ser så feil ut som dette bildet. Og det skal vi igrunnen være glade for.

Følg Nårje på Facebook. Klikk her!

Få også med deg Nårje på Twitter. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her