Mesut Özil og Holer Badstuber. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
Mesut Özil og Holer Badstuber. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Mesut Özil er Manchester Uniteds førsteprioritet

Og Chelsea vil rydde i rekkene på Stamford Bridge til sommeren. Sjekk fredagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Chelsea sin forsvarsspiller Jose Bosingwa (29) rapporteres å være på vei til Inter Milan på fri overgang. Men backens lønnskrav kan hindre en overgang.

Aston Villa krever 120 millioner kroner i overgangssum for sin 25 år gamle angriper Gabby Agbonlahor, som er ønsket av Sunderland.

Real Madrids playmaker Mesut Özil (23) blir koblet til Manchester United. Ifølge spanske aviser skal Özil nå være Manchester Uniteds førsteprioritet på overgangsmarkedet i sommer. Real Madrid betalte Werder Bremen rundt 125 millioner kroner i overgangssum da de hentet Özil fra Werder Bremen for to år siden, og Manchester United må trolig ut med minst det dobbelte for å hente midtbanespilleren til Old Trafford.

Manchester Uniteds klubbdirektør David Gill varsler fansen om en hektisk sommer på overgangsmarkedet. Spillere som Dimitar Berbatov vil forlate Old Trafford, og Gill varsler om at Manchester United kan komme til å kjøpe 3-4 spillere for å styrke sin posisjon og øke sjansene for en ny Mesterliga-finale neste sesong, skriver The Daily Mail.

Arsenal vurderer et bud på Mapou Yanga-Mbiwa, som i en alder av kun 22 år er kaptein hos franske Montpellier.

Både Manchester United og Arsenal skal være interessert i angriperen Luis Muriel. 21-åringen, som er landslagsspiller for Colombia, spiller til daglig for Udinese.

Wigan-vingen Victor Moses (21) er ønsket av både Liverpool og Tottenham og har gjort det klart at han ikke vil skrive under på en ny kontrakt på DW Stadium.

Chelsea vurderer å kvitte seg med veteranene Didier Drogba, Frank Lampard og Ashley Cole i sommer for å bygge opp et nytt lag neste sesong – uansett om klubben tar seg til finalen i Mesterligaen eller ikke, skriver The Mirror.

The Daily Mail hevder at Didier Drogba allerede er enig om en overgang til Nicolas Anelkas kinesiske klubb Shanghai Shenhua. Drogba er tilbudt en lønn på 67 millioner kroner i året i Kina.

Manchester City nærmer seg enighet om en overgang for Athletic Bilbao-spissen Fernando Llorente. Den megarike Premier League-klubben vil punge ut med 300 millioner kroner for å hente Llorente, som vil erstatte spillere som Edin Dzeko og Carlos Tevez i City. Begge de to spissene blir trolig solgt, hevder The Sun.

Hamburg vil gi Fiorentina og Galatasaray kamp om underskriften til Liverpool-spissen Dirk Kuyt. Bundesliga-klubben Hamburg forsøkte også å kjøpe Kuyt for tre år siden.

Fulham er interessert i å hente den 21 år gamle midtbanespilleren Jay Emmanuel-Thomas fra Ipswich til sommeren.

Laurent Blanc åpner for at han kan komme til å forlate jobben som landslagssjef for Frankrike for å ta over et klubblag igjen etter EM. Blanc er blitt sterkt koblet til Chelsea de siste ukene.

Ryan Giggs vil spille for Manchester United til han er 42 år gammel, sier tidligere lagkamerat Gary Neville.

Klaas Jan Huntelaar (Foto: Antonio Calanni/Ap)
Klaas Jan Huntelaar (Foto: Antonio Calanni/Ap)

Øvrig:

Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar har utsatt forhandlingene om en ny kontrakt til etter Euro 2012-sluttspillet. Arsenal følger nøye med på situasjonen og kan vurdere et bud på angriperen om han ikke forlenger med den tyske klubben.

Napolis midtbanestjerne Marek Hamsik har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben ut sesongen 2016, melder Sky Sport Italia.

AC Milans forsvarskjempe Alessandro Nesta avviser at han er på vei til Juventus i sommer.

Raul bekrefter at han vil forlate Schalke ved sesongslutt og at han er enig med en klubb som ikke spiller i Europa. Trolig er det snakk om en klubb i amerikanske MLS.

Villarreal-spissen Giuseppe Rossi har hintet om at han kommer til å forlate La Liga til sommeren og vil tilbake til hjemlandet Serie A.

Bayern München-spissen Ivica Olic skal være i konkrete samtaler om en overgang til MLS-klubben Seattle Sounders.

Agenten til Sebastian Giovinco hevder at Parma-spissen vil signere for en «skikkelig storklubb» foran neste sesong.