Nick Culkin fikk bare en karriere på 7,5 sekunder i Premier League (Foto: TV 2)
Nick Culkin fikk bare en karriere på 7,5 sekunder i Premier League (Foto: TV 2)

Se nytt FC Football: Han har den korteste karrieren i Premier Leagues historie

Vi møter sju sekunders-mannen Nick Culkin, leser mail fra en lettkledd Neville Southall og har besøk av Frode Grodås.

En høstdag i 1999 fikk Nick Culkin sine sju sekunder i rampelyset. Etter en skade på Raimond van der Gouw på overtid i kampen mot Arsenal, var det klar for debut for Nick Culkin i Manchester Uniteds mål.

Han rakk å bli skjelt ut av Arsenal-fansen og nekte Henning Berg å ta en fem-meter, før det var klart for det som skulle bli hans eneste touch i Premier League noen gang. Reporter Christian Thorkildsen har møtt rekordholderen for en rekonstruksjon av noen sekunder han husker veldig godt.

Se programmet øverst i artikkelen

Den tidligere Chelsea-( og Tottenham)-keeperen Frode Grodås tar en tur innom, og forteller blant annet om et middels forhold til Ruud Gullit, hans brødres uvanlige navn og at landslagsspillerne blir lært opp til å synge nasjonalsangen.

Neville Southall har endelig tatt kontakt med oss, etter at vi har testa svartjenesten hans på asknevillesouthall.com. Det er et langt svar, så vi valgte å ikke lese opp hele, men svaret kan du lese i sin helhet her.

I tillegg blir det konkurranse mellom Antonio Valencia, Emile Heskey og Paul Konchesky i dårlige avslutninger, og en oppklaring av forrige ukes store skjulte gåte: hva gjorde egentlig en engelsk groundhopper med en Rosenborg-caps?