groo (Foto: Stella Pictures)
groo (Foto: Stella Pictures)

Gro Hammerseng: – Helt naturlig for Mio å ha to mammaer

Gro Hammerseng snakker om livet som småbarnsmamma.

Håndballparet Gro Hammerseng og Anja Edin ble foreldre for første gang da sønnen Mio kom til verden februar. Hammerseng har ved flere anledninger tatt med seg sønnen på håndballkamp, og legger liten skjul på at hun stortrives som småbarnsmamma.

– Fantastisk å få barn

I et intervju med Dagbladet Magasinet snakker Hammerseng livet som mor.

– Helt fantastisk. Jeg var forberedt på at jeg skulle føle meg mer sliten. Mange har kommet med advarsler om hvor utrolig sliten man blir og hvor tøff overgang dette er. Det er rart at ikke flere fokuserer på hvor fantastisk det er å få barn, sier 32- åringen.

Les også: Her viser Hammerseng og Edin frem Mio for første gang

– Helt naturlig for ham å ha to mammaer

Allerede da Hammerseng graviditet ble kjent uttalte enkelte seg kritisk til at hun og Anja Edin skulle bli foreldre. På spørsmål om hvordan hun kan beskytte sønnen mot eventuelle kommentarer og fordommer, svarer Hammerseng:

– Vi får ikke beskyttet han mot å bli ertet eller mobbet. Men vi kan gi ham redskap og trygghet for hvordan han kan håndtere ulike situasjoner. Grunnen til at jeg ikke bryr meg så mye om hvorvidt andre synes om livet jeg lever er riktig, er at jeg fikk god selvfølelse gjennom oppveksten. Da jeg ble forelsket i ei jente, følte jeg ikke at det var noe å skamme seg over. Jeg tror det blir helt naturlig for ham å ha to mammaer, sier håndballesset i intervjuet.

Les også: Gro Hammerseng er blitt mamma

På kamp

Da Larvik håndballklubb spilte kamp mot spanske Grupo Asfi Itxako Navarra i begynnelsen av februar, satt både Hammerseng og Edin blant publikum med sønnen.

Ifølge bildene «God kveld Norge» har fått tilgang til, hilste også flere av lagvenninnene til håndballparet på den lille gutten.

hammerseng (Foto: Stella Pictures)
hammerseng (Foto: Stella Pictures)