Her kan man velge om man ønsker å strekke ut med avisen   eller få unna en real treningsøkt i løpet av kjøreturen. (Foto: Becker  Automotive Design)
Her kan man velge om man ønsker å strekke ut med avisen eller få unna en real treningsøkt i løpet av kjøreturen. (Foto: Becker Automotive Design)

Tro det eller ei – dette er en bil!

Har du sett en SUV med eget treningsstudio før?

Noen biler er virkelig svaret på spørsmålet ingen har stilt. Som denne: En spesialutgave av stor-SUVen Cadillac Escalade – utstyrt som en eksklusiv mini-gym.

Her kan du altså sitte og tråkke i vei, mens du følger treningsøktens lengde, forbrente kalorier og pulsen med mer på monitoren ved siden av. Alt mens sidepassasjeren strekker ut med avisen ved siden av – og sjåføren langt der foran ratter bilen.

LES OGSÅ: Dette er ultra-luksus – på arabisk

Ultimate mobile kontorer

Alt dette er skapt av amerikanske Becker Automotive Design – et selskap som har spesialisert seg på ombygginger av det virkelig eksklusive slaget.

Deres spesialitet er det de kaller "ultimate mobile kontorer". Her skal man kunne forflyttes hurtig i luksus som overgår det vi finner på business class i flyverdenen.

Slik ser den ut utenpå - en svær, men tross alt ganske diskret SUV. (Foto: Becker  Automotive Design)
Slik ser den ut utenpå - en svær, men tross alt ganske diskret SUV. (Foto: Becker Automotive Design)

LES OGSÅ: Kjøpe denne? Da må du ha laaang garasje!

Bygger Mercedes også

Nå har de altså tatt det et skritt videre og sørget for at de viktige passasjerene også kan få trent litt mens de nå først sitter i bilen.

Del med Facebook-vennene dine

Her har altså Becker tatt utgangspunkt i Cadillac Escalade. Men de har også noen mildt sagt spektakulære versjoner av Mercedes Sprinter der interiøret er veldig langt fra det som en gang rullet ut fra Mercedes-fabrikken.

Ikke mye som minner om interiøret i en bil lenger - her er det gjennomført luksus! (Foto: Becker  Automotive Design)
Ikke mye som minner om interiøret i en bil lenger - her er det gjennomført luksus! (Foto: Becker Automotive Design)

Klikk her for å lese mer om den bilen.