Paulo Ganso (Foto: Maxi Failla/Afp)
Paulo Ganso (Foto: Maxi Failla/Afp)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – AC Milan snyter Spurs for Ganso

Og Manchester United er enig om en overgang for «Argentinas Cristiano Ronaldo». Sjekk torsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Nicolás Gaitán, av ulike medier beskrevet som «Argentinas Cristiano Ronaldo», nærmer seg en overgang til Manchester United. Ifølge lokalavisen Manchester Evening News, som vanligvis har gode kilder på Old Trafford, er klubben enig med Benfica om en overgangssum på drøyt 200 millioner kroner.

Samtidig sender Manchester United sin speidersjef for å se Athletic Bilbaos midtbanestjerne Oscar de Marcos i torsdagens Europa League-semifinale mot Sporting Lisboa. 22-åringen har fått en prislapp på omlag 260 millioner kroner, og Sir Alex Ferguson vil forsøke å hente de Marcos før han blir snappet opp av en konkurrende klubb.

TIL LIVERPOOL? Nicolas Gaitan kobles til Liverpool. (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)
TIL LIVERPOOL? Nicolas Gaitan kobles til Liverpool. (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)

Borussia Dortmund vil gi Bayern München kamp om Edin Dzekos signatur etter at Manchester City har gjort det klart at klubben vil selge angriperen til sommeren.

Tottenham planlegger et sommerbud for å hente Salomon Kalou fra London-nabo Chelsea. Kalous kontrakt med Chelsea går ut ved sesongslutt. Også Liverpool skal være interessert.

Megarike Anzhi Makhachkala vil kjøpe Blackburn Rovers' midtbanespiller Steven N'Zonzi.

Utlånte Joe Cole sier at han heller vil bli værende i den franske klubben Lille fremfor å returnere til Anfield.

Rafael van der Vaart har overraskende hintet om at han vil forlate Tottenham til fordel for en klubb i hjemlandet Nederland. Etter at han forlot Ajax i 2005 har van der Vaart spilt for tyske Hamburg og Real Madrid før han gikk til Spurs.

Liverpool er i ferd med å sikre seg Crewe Alexandras svært talentfulle unggutt Dan Smith. 16-åringen har lenge vært ønsket av Manchester City, men skal nå ha valgt å gå til Liverpool. Liverpool betaler Crewe rundt 2,5 mill. kroner for talentet.

Tottenham kan få uventet kamp fra AC Milan om signaturen til det brasilianske stjerneskuddet Paulo Henrique Ganso. Italienske medier hevder at AC Milan vil bruke storstjernen Robinho i en byttehandel for å kapre Ganso sin underskrift. Santos har gjort det klart at de vurderer et salg av Ganso til sommeren.

Arsenal skal ha godtatt et bud på den utlånte angriperen Carlos Vela som sørger for at han blir Real Sociedad-spiller permanent.

Manchester Citys manager Roberto Mancini planlegger et overraskende bud på rundt 200 millioner kroner for å hente Chelseas angriper Daniel Sturridge tilbake til klubben, melder Manchester Evening News.

arjen robben (Foto: GERARD JULIEN, © rt)
arjen robben (Foto: GERARD JULIEN, © rt)

Øvrig:

Riccardo Montolivos kontrakt med Fiorentina går ut i sommer. Den 27 år gamle landslagsspilleren rapporteres nå å være enig med AC Milan om en fireårskontrakt, og vil gå til klubben som Bosman-spiller.

Italias tidligere landslagsstjerne Fabio Cannavaro mener Juventus bør hente Arjen Robben fra Bayern München og Real Madrid-spissen Karim Benzema til sommeren for å ha sjansen til Mesterliga-troféet neste sesong.

AC Milan vil forsøke å sikre seg Borussia Dortmunds playmaker Shinji Kagawa ved sesongslutt.

Agenten til Bragas forsvarsspiller Ewerton bekrefter at Porto vil forsøke å kjøpe spilleren.

Jan Vertonghen sier i et intervju at han er klar over at han er ønsket av flere Europeiske toppklubber – men at han er svært usikker på hvilken klubb han vil skrive under for til sommeren.

Napoli skal være interessert i Inter sin forsvarsspiller Cristian Chivu. 31-åringen forventes å forlate San Siro til sommeren. Kontrakten går ut etter neste sesong.

Real Madrid skal være interessert i å hente Spartak Moskvas angriper Wellington, skal en tro brasilianerens agent. 25-åringen har spilt 96 ligakamper og scoret 57 mål for Spartak Moskva.

Roma er klar til å komme med et bud til Fulham på toppscoreren Clint Dempsey, hevder italienske medier.