SINGEL: Ifølge kilder skal Steve O nå være singel igjen etter å ha dumpet kjæresten fordi hun festet for mye.
SINGEL: Ifølge kilder skal Steve O nå være singel igjen etter å ha dumpet kjæresten fordi hun festet for mye.

Dumpet dama fordi hun festet for mye

«Jackass»-Steve-O klarte ikke å holde tritt med kjæretens partyliv.

«Jackass»-stjernen Steve-O har siden tidlig i januar vært sammen med «Dancing with the stars»-stjernen Elisabetta Canalis, som tidligere har vært sammen med den store skuespilleren George Clooney.

Etter å ha gått rett fra Clooney til Steve-O, skal hun igjen stå på bar bakke.

Les også: «Jackass»-stjernen Steve-O etterlyser norsk jente

Dumpet for festingen

Ifølge kilder av RadarOnline har nå Steve-O dumpet sin kjære, og grunnen er overraskende nok, fordi hun festet for mye.

Steve-O er selv kjent som en partygutt som blant annet i programmet «Jackass» har fått flere liter sprit satt intravenøst inn i blodet for å se effekten, og drukket flere liter øl på styrten på TV.

Men i løpet av det siste året skal den utagerende TV-stjernen ha gitt voksenlivet et forsøk og har holdt seg unna alkohol og andre narkotiske stoffer.

– Steve-O dumpet Elisabetta på grunn av all festingen hennes. Han er ekstremt seriøs på å holde seg avholds og ønsket ikke å være sammen med noen som kan ødelegge det for han, forteller en kilde til nettstedet.

Les også: Johnny Knoxville ble pappa igjen

En hjelpende hånd

Kilden forteller at Steve-O allikevel fremdeles er glad i Canalis men at han ikke ønsker å risikere å gå tilbake til gamle vaner.

– Han bryr seg fremdeles veldig mye om henne, men kan ikke risikere å falle tilbake på gamle veier, derfor måtte han gi slipp på henne. Han han koblet henne sammen med en kvinne han vet kan hjelpe henne med å få livet tilbake på rett vei igjen, og hun har allerede vært i møter med henne, fortsetter kilden.

Steve-O skal ha fortalt at han gjerne vi hjelpe henne, men at han er nødt til å holde avstand fra henne så lenge hun fortsetter med festingen.

– Steve-O tror hun kommer til å fortsette med møtene og at hun er villig til å få behandling for å kontrollen tilbake, noe han vil hjelpe henne med. Han vil at hun skal ta kontroll over festingen for hennes egen skyld. Men i mellomtiden er han nødt til å distansere seg selv bort fra henne.

Les også:Bam Margera forutså Jackass-stjernens død