Yosef Wolde Mariam (Foto: TV 2)
Yosef Wolde Mariam (Foto: TV 2)

The Voice-Yosef: – Det er veldig vanskelig for meg

Sliter med å stemme ut sine egne.

Fredag kveld er det klart for sing-off i «The Voice». I programmet må de fire mentorene stemme ut to av sine sju deltakere. Det er ikke en lett avgjørelse.

– Hvor vanskelig det er å velge? På en skala fra en til ti: 73.

Det sier Yosef Wolde-Mariam når tv2.no tar en prat med ham etter innspillingen av sing-off-programmet. Det er en tydelig sliten mentor som står i Nydalen Studios i Oslo, der han har måttet sende hjem to av sine egne.

– Jeg tror det er her jeg har skutt mest i blinde når det gjelder hele konkurransen. Jeg har prøvd å ha en formening etter at deltakerne har gått av scenen, men til slutt er det jo sånn at alle har hver sin kvalitet. Da hadde jeg en ting å stole på, og det var magefølelsen. Så da stolte jeg på det, forteller han om valgene vi får se ham ta i kveldens program.

– Hvis du ikke tar dette seriøst, er du frekk

Yosef Wolde-Mariam (Foto: TV 2)
Yosef Wolde-Mariam (Foto: TV 2)
Som den ene halvdelen av suksessduoen Madcon vet Yosef godt hvor viktig det kan være å få en fot innenfor musikkbransjen. At reisen begynner i et talentprogram for stadig flere tror han er en naturlig utvikling.

– Dette er strengt tatt en plattform som har blitt reell i disse tider hvor folk kan komme seg opp på en måte hverken Magne, Sondre, Hanne eller jeg hadde da vi begynte. Denne plattformen er her for å bli. Det er viktig. Samtidig må man også forstå hva slags betydning dette har på andre menneskers liv. Hvis du ikke tar dette seriøst så mener jeg at du er mer frekk enn noe annet. Så det kan godt se ut som det er mye spøk her og der, men jeg er veldig, veldig fokuser og det er veldig vanskelig for meg. Fordi jeg selv vet hva det innebærer.

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredenene her!

Yosefs deltakere live neste uke

Neste uke, nærmere bestemt 27. april, er det duket for den aller første direktesendingen i «The Voice». Her skal deltakerne fra lag Yosef og lag Magne stå på scenen - og det er seerne som bestemmer hvem som går videre.

– Akkurat nå kan jeg ikke tenke på det engang. Jeg er veldig glad for at jeg har et lag, ihvertfall! Noen har kommet til meg. Jeg er fornøyd nå. Så la meg bare ha mine 15 minutters glede med akkurat det, så kan vi ta det når det kommer.

Hvem som til slutt går videre til direktesendingene ser du fredag klokken 20.00 på TV 2. Vil du se Yosef og Magnes deltakere live? Kjøp billetter her.

Se Yosef og de andre mentorene rocke «The Voice»-scenen om igjen:

590471

Vinn billetter til første «The Voice»-livesending her!