anne grete møtes
anne grete møtes

«Hver gang vi møtes»-artistene til Norwegian Wood

TV 2-suksessen blir festivalkonsert.

I vinter har TV 2-serien «Hver gang vi møtes» hatt stor suksess på lørdagskveldene.

Les også: TV 2 bekrefter ny «Hver gang vi møtes»-sesong

I serien har vi fulgt Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen og Vinni gjennom åtte dager på Hvaler gjestgiveri. Der bodde de sammen og hyllet hverandre ved å synge coverversjoner av hverandres største hits.

TV -serien har vært en vinterens aller største suksesser på TV 2. I snitt har serien hatt nesten 600.000 seere, med en andel på 32 prosent.

Vinnis tolkning av Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» har blitt sett over to millioner ganger på nettet.

Se Vinnis «Sommerfuggel i vinterland» nederst!

– En sommerkveld for minnebøkene

Nå blir TV-suksessen konsert. Rockefestivalen Norwegian Wood som holdes i Frognerbadet i Oslo har nemlig sikret seg «Hver gang vi møtes»-gjengen blant sine artister.

«Hver gang vi møtes»-artistene skal på Norwegian Wood-scenen den 14. juni. Dette er samme kvelden som Bryan Ferry spiller.

– Dette er syv av våre aller fineste artister, og det de har gjort sammen i «Hver gang vi møtes»-serien har gledet utrolig mange mennesker. Nå gleder vi oss veldig til å ha dem alle sammen live i Frognerbadet. Bertine, Vinni, Anne Grete og Elvira har spilt hos oss tidligere, og det var på høy tid at Halvdan, Jan og Øystein kom til oss også. Det kommer til å bli en sommerkveld for minnebøkene i Frognerbadet 14. juni, sier festivalsjef Jørgen Roll i en pressemelding fra Norwegian Wood.

Les også: Derfor takket Øystein Dolmen ja til «Hver gang vi møtes»

TV 2: – Det er fantastisk hyggelig

TV 2 er glade for at programkonseptet også lever etter at serien er ferdig.

– Vi synes det er fantastisk hyggelig at det nå blir felleskonsert! Dette er det nok mange som så «Hver gang vi møtes» på TV 2 som har ventet på, og det blir fint med et sommerlig gjensyn med artistene og låtene hele Norge snakket om i vinter, sier kommunikasjonsansvarlig for «Hver gang vi møtes» i TV 2, Kari Austefjord.

Alt om «Hver gang vi møtes» får du på programmets hjemmesider.

Vinnis versjon av «Sommerfuggel i vinterland»

589764