frank
frank

Se hvorfor Frank må vaske klokka

Her er Amazing Race-deltagernes bloggvideoer og bilder fra Jaipur.

Alle deltagerne i «The Amazing Race Norge» hadde med seg hvert sitt bloggkamera på den store turen jorden rundt. De har alle tatt bilder og spilt inn eksklusiv video som du etter hvert program får sett på tv2.no.

Les også: Bli kjent med «Amazing Race»-deltagerne

Bloggene er deltagernes egen reisedagbok fra turen hvor du kan se hva som foregikk bak kulissene mellom de heseblesende etappene i racet.

Lå i teten

Tvillingbrødrene Ivar og Frank Hesmyr Falander, som kapret 3. plass på denne etappen, er godt fornøyde med egen innsats.

– Vi lå i teten kjempelenge, og de andre ligger langt bak. Så det er bra, forteller brødrene i den eksklusive bloggvideoen.

Kjærestegave

I bloggvideoen ser vi også at Frank må vaske den dyrebare klokka si, som han har fått i gave fra kjæresten sin, Arnar. Den har nemlig blitt skitten etter at brødrene har knust chili i en av dagens oppgaver.

– Den er full av chili og maling. Siden jeg har fått den i julegave så vil jeg ikke ødelegge den. Etter en hard økt nede i landsbyen fikk klokka gjennomgå og ble gulgrønn, sier han.

Les også: Synger bort konkurranse-stresset

Dubber indisk film

I bloggvideoene nedenfor kan du også se hvordan det går når bestevenninnene Cathrine Andersen og Michelle Holm skal dubbe en indisk film og at kjærestene Vichy Ericsson og Julie Aamodt sitter på en buss uten å ha noen som helst anelse om hvor de skal reise.

Se Cathrine og Michelles filmdubbing:

609007

Truls og Morten før og etter etappen i Jaipur:

609009

Julie og Vichy på lokalbuss:

609011

Karim og Khabat er storfornøyde etter å ha klatret på poenglista:

609012

Deltagernes egne reisebilder:

Se TV-produksjonens bilder fra kulissene:

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside