Iker Muniain, Lilles Eden Hazard og Benficas Nicolas Gaitan  (Foto: SCANPIX)
Iker Muniain, Lilles Eden Hazard og Benficas Nicolas Gaitan (Foto: SCANPIX)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Ferguson henter disse tre stjernene i sommer

Og Bayern München kjøper trolig spisstjerne fra Manchester City. Sjekk tirsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Sir Alex Ferguson har tre konkrete navn han vil hente til Old Trafford i sommer: Athletic Bilbaos Iker Muniain, Lilles Eden Hazard og Benficas Nicolas Gaitan er de tre spillerne som jages av «Red Devils»-manager Sir Alex Ferguson. Den totale prislappen på de tre spillerne er imidlertid ikke kjent, men trolig må Ferguson ut med 400-500 millioner kroner for å sikre seg alle tre spillerne. Ifølge The Mirror sier en kilde at Ferguson «mener troppen for neste sesong blir komplett» om han sikrer seg disse tre stjernene.

Sunderlands manager Martin O'Neill planlegger et bud på Wolves-spissen Steven Fletcher, som vil forlate Molineux om klubben rykker ned. Skottlands landslagsspiss kostet 70 millioner kroner da han ble hentet fra Burnley i 2010.

Colombias landslagsspiss Jackson Martinez hevder at han er ønsket av både Liverpool og Porto. 25-åringen, som har scoret 17 mål på 31 ligakamper denne sesongen for meksikanske Jaguares, forventes å gå til en klubb i Europa i løpet av sommeren.

Stoke-spissen Ricardo Fuller forventes å forlate klubben i sommeren fordi han vil ha mer spilletid. Wigan, pluss Championship-klubbene Cardiff og Ipswich, er alle interessert i spilleren.

Gareth Bales agent Jonathan Barnett hevder overfor franske Telefoot at Tottenham-spilleren vil være en perfekt spiller for PSG.

Den nederlandske landslagsspilleren Royston Drenthe har spilt sin siste kamp for Everton og ønsker seg til en ny klubb. Drenthe skal ha havnet på kant med manager David Moyes etter at han kom for sent til trening ved flere anledninger.

Manchester Citys speidere følger Athletic Bilbaos midtbanespiller Ander Herrera. 22-åringen har fått en prislapp på omlag 160 millioner kroner og har fire år igjen av sin kontrakt med den spanske klubben. Herrera har uttalt at han vil forlate klubben for å spille Mesterliga-fotball.

Lazio skal være villig til å la den brasilianske midtbanespilleren Hernanes gå til en klubb i Premier League i løpet av sommeren. Arsenal, Tottenham og Liverpool jakter alle på 26-åringen, som har fått en prislapp på mellom 150 og 200 millioner kroner.

Arsenal vurderer å la keeperen Lukasz Fabianski gå til en annen klubb på lån for hele neste sesong.

Newcastles manager Alan Pardew reiste til Nederland i helgen for å se nærmere på Ajax sin ettertraktede forsvarsspiller Jan Vertonghen. Den 24 år gamle belgiske landslagsstopperen er også ønsket av Arsenal, Manchester United og Manchester City.

Jan Vertonghen (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
Jan Vertonghen (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

Øvrig:

Inter Milan vil gi Arsenal kamp om Yann M'Vila, og håper samtidig på å hente Laurent Blanc som ny trener i løpet av sommeren. Rennes-stjernen forventes å få en sentral rolle for Frankrike under sommeren EM. 21-åringen har lenge stått på Arsenals ønskeliste. London-klubben forsøkte å kjøpe midtbanespilleren også i fjor sommer.

Agenten til Maxi Lopez bekrefter at spilleren vil knytte seg til AC Milan permanent i løpet av sommeren.

Shanghai Shenhuas nye spillende manager Nicolas Anelka håper på å at Chelsea-spissen Didier Drogba kommer til den kinesiske toppklubben til sommeren.

Roma vil hente Simon Kjær fra Wolfsburg permanent, melder Il Corriere dello Sport.

Bayern München skal være klar til å hente Manchester City Edin Dzeko til sommeren. 26-åringen har slitt med å få spilletid for City den siste tiden og har åpnet for et klubbskifte. Roberto Mancini punget ut med 270 millioner kroner for å hente Dzeko fra Wolfsburg for kun 15 måneder siden.