Zuccarellos klubb tok over ledelsen mot Senators

Henrik Lundqvist stengte buret i NHL-sluttspillet.

Brandon Dubinsky og Henrik Lundqvist (Foto: BLAIR GABLE/Reuters)

Henrik Lundqvist stoppet 39 skudd og holdt buret rent da New York Rangers tok tilbake ledelsen mot Ottawa Senators i NHL-sluttspillet mandag.

Senators vant skuddstatistikken 39-23, men Lundqvist storspilte for Rangers og bidro sterkt til at laget vant 1-0. Spesielt i sluttminuttene viste svensken imponerende keeperspill.

Brian Boyle scoret seiersmålet for gjestene i siste periode. Etter mandagens seier leder Rangers 2-1 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper i sluttspillet.

Mats Zuccarello Aasen er for tiden ute med skade og spilte ikke for Rangers. Nordmannen pådro seg et brudd i håndleddet i mars.

Tittelforsvarer Boston Bruins leder også 2-1 sammenlagt etter at Washington Capitals ble slått 4-3 på bortebane. Zdeno Chara ble matchvinner for gjestene snaut to minutter før full tid.

St Louis Blues vant 4-3 borte mot San Jose Sharks og er også i føringen med 2-1 sammenlagt. (©NTB)