Øyvind Hoås er tilbake etter skade for Sarpsborg 08 i dagens kamp mot Start. (Foto: Olsen, Linn Cathrin/SCANPIX)
Øyvind Hoås er tilbake etter skade for Sarpsborg 08 i dagens kamp mot Start. (Foto: Olsen, Linn Cathrin/SCANPIX)

Oppsummering av 2. serierunde i Adeccoligaen

Her er alt du trenger å vite fra alle kampene.

Adeccoligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

HOÅS SENKET SANDEFJORD I SITT COMEBACK I STARTOPPSTILLINGEN

Sandefjord med full pott i serieåpningen tok imot et Sarpsborglag som var ute etter sin første seier for året. Det ble en sjansefattig kamp mellom to godt organiserte lag, som virket som hadde stor respekt for hverandre. Sarpsborg var det beste laget til å utnytte de få sjansene lagene hadde og stakk av med en relativt fortjent 2-1 seier, selv om det ble veldig dramatisk på slutten av kampen.

I starten av kampen ville Sandefjord sette i gang sitt eget spill fra egen keeper noe som resulterte i en del unødvendige situasjoner på egen halvdel. Kampens første store sjanse kom etter en svak pasning fra hjemmelagets Hansen som forærer Gievær muligheten til fritt skudd fra 18 meter som treffer kryss-stanga. Hjemmelaget hadde et par cornere som kunne fått tellende resultater i starten av kampen, men etter hvert fikk Sarpsborg full kontroll på Sandefjords dødballer. Hele 15 cornere til hjemmelaget, som resulterte kun i en halvsjanse ved Dokken tidlig i kampen.

Det som skulle gi tellende resultat i målprotokollen den første halvtimen var nettopp det hasardiøse pasningsspillet Sandefjord hadde på egen halvdel mot et høytpressende bortelag. Jaiteh blir spilt opp feilvendt på 25 meter og slår ballen til motspiller Hoås. Hoås får god tid av hjemmelagets stoppere, ser keeper står langt ut og lobber ballen elegant inn fra ca 20 meter etter 16 minutters spill. En topp scoring, fra kampens største profil.

Etter scoringen er det stillingskrig hvor Sandefjord spiser til seg et lite overtak. I det 31. minutt skjærer Lamøy godt inn fra sin venstre kantposisjon og får headet ballen på mål etter et godt innlegg av Hansen. Dessverre for Lamøy og Sandefjord, for svak heading på lagets første store mulighet. Men Sandefjord har et visst trykk og setter press på bortelaget uten å skape de helt store mulighetene før i det 42 minutt. Dimitriadis som var god i en hengende spissrolle for hjemmelaget, spiller Brix fint igjennom etter kombinasjoner med Lamøy på venstrekanten, som utfordrer ned mot dødlinjen og legger flott ut til Aas. Aas gjør et godt løp, er på fart inn i rom og setter ballen kontant i nærmeste hjørnet. Stillingen er 1-1 og hjemmelagets spydspiss har åpnet scoringskontoen for sesongen.

Men allerede 2 minutter etter utligningen går Sarpsborgs Solberg på et godt løp og blir spilt fri av Gievær. Fra dødlinjen gjør han det eneste rette, nemlig å «henge» opp innlegget på bakerste stolpe hvor Hoås har løpt seg fri. Pang, 1-2! Forsvarsspillet til hjemmelaget ved det målet er under enhver kritikk da begge stopperne er ute av posisjon, Bindia er dratt mot ball og det er midtbanespiller Dokken som er nærmeste mann til banens desidert beste hodespiller. Typisk ballwatching, noe vi har sett mye av i sesonginnledningen både i Tippeligaen og Adeccoligaen.

2. omgang er det Sandefjord som styrer det meste av. De har stort ballinnehav, men kommer ikke til nok store sjanser for å få uttelling. Selv om Sandefjord har ballen mest, er det like farlige muligheter på kontringer andre veien. Etter ca 75 minutter produserer hjemmelaget to rimelig store muligheter ved Dimitriadis og Dokken, men omgangens største muligheter er dobbeltsjansen til Elyounoussi etter 84 minutter. Gievær drar seg nydelig ned mot dødlinjen og legger ut til Elyounoussi som skyter rett på Austbø. Returen setter Hoås utenfor fra kloss hold.

Mot slutten oppsto det to situasjoner det ble pratet mye om etter kampslutt. I det 88. minutt går bortelagets keeper Björnsson ut og bryter ballbanen på et innlegg langs bakken. Dokken kommer løpende og snubler over keeperen. Publikum roper på straffe, men kampens dommer Tennøy vinker spillet videre. En riktig avgjørelse etter vårt syn. Den største dramatikken oppstår dog i det 93. minutt hvor Dokken har kontroll på ball, header ballen forbi en rusende Berge og spillerne kolliderer. En stygg smell hvor Berge får et kraftig kutt i pannen. Men mye verre gikk det utover hjemmelagets Dokken. Brukket nese, hjernerystelse, to kutt i ansiktet og ikke minst snytt for en klar straffe. Verre kan det neppe bli! Denne opplevelsen setter en støkk i både spillere og publikum, og kampen ebber ut i det 98. minutt med en relativt fortjent borteseier.

KAMPFAKTA: SANDEFJORD FOTBALL – SARPSBORG 08 1-2
Se kampreferat:

608438

Mål: 0-1 Hoås(16), 1-1 Aas(42), 1-2 Hoås(44)

Gule kort: Sandefjord: Jaiteh Sarpsborg: Elyounoussi

Lagoppstilling hjemmelag:

Austbø – Bindia, Amankwah, Gabrielsen, Brix – Hansen, Jaiteh, Dokken, Lamøy – Dimitriadis - Aas

Bytter hjemmelag: Torp for Lamøy(80), Magnusson for Bindia(84), Gustavsen for Dokken(96)

Lagoppstilling bortelag:

Björnsson – Jusufi, Ødegaard, Heieren-Hansen, Jørgensen – Jonvik-Ihugba – Roberts – Gievær – Solberg - Hoås

Bytter bortelag: Elyounoussi for Solberg(61), Berge for Jusufi(71), Divanovic for Roberts(79)

LYNNEDSLAG BÅDE FØR OG ETTER KAMPSTART DA STRØMMEN TOK 3 POENG PÅ HJEMMEBANE

Lynet slo ned får kampstart på Strømmen Stadion, og slik måtte også bortelaget Hødd ha følt det i de første 45. minuttene av gårsdagens oppgjør. Strømmen var det klart beste laget og kjørte til tider over et for dagen meget svakt Hødd-lag som ikke satt sammen i det hele tatt. Stillingen var 3-0 til pause, etter at hjemmelaget hadde skapt 7-8 store målsjanser mot bortelagets 0.

Colin N’Kee hadde tatt plassen til forrige rundes målscorer hos Strømmen Armin Sistek. N’Kee takket for tillitten med å sette inn både 1-0 og 2-0 får kvarteret var passert. Den første scoringen var et hodestøt på corner etter at Bjørnevik hadde headet ballen ned til han. Den andre av det litt merkelige slaget, da det var tvil om et innkast. Figved er freidig og kaster N’Kee igjennom alene med keeper og setter ballen trygt i hjørnet fra skrått hold. Strømmen kjører kampen og i det 37. minutt er det Rasch på hjemmelaget som setter inn 3-0. Bortelagets trener hadde da fått nok og gjør to bytter før pause!

I pausen gjør Hødd sitt tredje bytte og laget legger om fra 4-3-3 formasjon til 3-5-2. 2. omgangen blir da en helt annen affære, med et Høddlag som styrer begivenhetene. Hødd kommer til noen gode muligheter og i det 52. minutt sitter reduseringen. Det tennes et håp hos Hødd, men på nok en dødball, i det 54. minutt, øker hjemmelagets Van Den Burgt ledelsen til 4-1. Hødd reduserer nok en gang i det 62.minutt ved Lala, og har overtaket. Bortelaget får et mål korrekt underkjent for offside, og kommer kun til 2-3 brukbare muligheter de resterende 30 minuttene.

Strømmen IF’s trener Johnsen var meget godt fornøyd med de første 45. minuttene og var glad laget hans revansjerte seg for den stusselige serieåpningen forrige helg. Han mente laget viste sitt maksnivå offensivt da de valset over Hødd i førsteomgangen. Bortelagets trener Nilsen var mer derimot mer betuttet og mente laget ikke startet å spille fotball før kampen i realiteten var tapt. Hjemmelaget fikk 3 poeng og kan senke skuldrene litt i neste runde, mens Hødd snarest må starte å sanke poeng hvis målsettingene skal innfris.

KAMPFAKTA: STRØMMEN IF – IL HØDD 4-2

Mål: 1-0 N’Kee(4), 2-0 N’Kee(13), 3-0 Rasch(37), 3-1 Sandal(52), 4-1 Van Den Burgt(54), 4-2 Lala(62)

Gule kort: Strømmen: Van Den Burgt Hødd: Ingen

Lagoppstilling hjemmelag:

Kerr – Amundsen, Yabre, Bjørnevik, Figved – Tokstad, Rasch, Strømnes, Van Den Burgt – N’Kee, Møller

Bytter hjemmelag: Olsen for Tokstad(45), Sistek for N’Kee(70), Nordheim for Rasch(87)

Lagoppstilling bortelag:

Nyland – Latifu, Klock, Moltu, Brandal – Heltne Nilsen, Torset, Sandal – Ahmed, Karlsen, Helland

Bytter bortelag: Standal for Helland(39), Lala for Ahmed(40), Grimstad for Karlsen(45)

BRAATEN STRAFFET GAMLE LAGKAMERATER I ALTA

Alta dro til Aspmyra med et mål for øyet, og det var å forsvare seg til ett poeng. Planen så lenge ut til å lykkes da bortelaget var disiplinerte, lå kompakte og hindret Glimt i å skape de helt store målsjansene. Glimt stanget og stanget mot forsvarsmuren til Alta og ikke før i det 43. minutt var det en målsjanse å rapportere om. Til gjengjeld var den av det store slaget da Nordberg rager høyest i Altaboksen og header forbi keeper. Til hjemmelagets og publikums store fortvilelse blir headingen reddet på streken av en oppofrende Altaspiller.

En scoring rett før pause ville resultert i et mer offensivt Alta i 2. omgang. I stedet kom bortelaget ut i samme formasjon og med samme taktikk til de siste 45 minuttene. Men når et lag ligger og presser slik Glimt gjorde åpner det seg nesten alltid muligheter andre veien. Thomassen er nære på å ryste hjemmelaget da han skyter et frispark Londak får store problemer med. I det 68. minutt har N’Diaye en strålende mulighet til å åpne kampen for hjemmelaget, men hans heading fra 5 meter er for svak og polske Jarosinki redder uten nevneverdige problemer.

Faren med å ligge så lavt i banen som Alta gjorde i dette oppgjøret er at det i løpet av 90+ minutter nesten alltid oppstår straffe eller tvilsomme straffesituasjoner. Så også i denne kampen. Berglann drar seg innover fra sin venstrekant og blir noe klønete felt av en Altaforsvarer. Straffespark, og det er Altas store sønn Vegard Braaten som går frem og setter ballen sikkert i mål! 1-0 og alle poeng blir igjen i Bodø.

Bodø har dermed fått en god start på sesongen, selv om de har møtt to antatte bunnlag. 4 poeng er uansett deilig å ha i banken da de skal sørvestover og møte et Hødd som fortsatt står med 0 poeng. Alta på sin side lykkes ikke med sin destruktive plan, og må gå mer offensivt til verks i Finnmarkshallen til søndag da nyopprykkede Bærum kommer på besøk.

KAMPFAKTA: BODØ/GLIMT – ALTA IF 1-0
Se kampreferat:

608616

Mål: 1-0 Braaten(76)

Gule kort: Glimt: Berg Alta: Thomassen, Reginiussen

Lagoppstilling hjemmelag:

Londak – Jacobsen, Nordberg, Wemberg, Imingen – Berg, Knarvik N’Diaye – Sane’, Braaten, Berglann

Bytter hjemmelag: Robertsen for Berglann(78)

Lagoppstilling bortelag:

Jarosinski – Overvik, Dujilo, Törnqvist, Rolandsen – Reginussen, Nome, Nilsson – Nordbye, Thomassen, Nicolaysen

Bytter bortelag: Ludvigsen for Overvik(82), Ertsås for Nikolaisen(83)

START SOLIDE, KAMMA STÅR FORTSATT MED 0 POENG

Start i Kristiansand blir nok en vanskelig oppgave for mange lag denne sesongen, så ble det også for Ham-Kam. Det var en relativt sjansefattig førsteomgang hvor hjemmelaget kun kom til et par store muligheter. Først allerede etter 8 minutter da Asante fortsatte der han slapp sist runde mot Sarpsborg med å komme seg ned til dørlinjen og legge inn i feltet. Der står Oladapo ledig, men avslutningen blir for svak og Kamma får klarert. I det 41. minuttet kommer Hoff alene igjennom med keeper Rønningen i bortelagets mål. Hoff blir dyttet og i tillegg spretter ballen litt feil, slik at det blir en lett jobb for Rønningen å avverge. Ham-Kam var godt med i omgangen, og skapte sin største mulighet gjennom Asani etter corner i det 14. minutt.

Det som ellers preget den første omgangen var at Birger Madsen måtte forlate banen allerede etter 33 minutter. Vi får håpe at skadeplagede Madsen ikke er lenge ute. Siden Mathisen ikke var disponibel til denne kampen, ble Kristjansson dyttet inn som stopper mens Nouri kom inn på backplassen. En Kristjansson som etter rapportene storspilte både som back og stopper, spilte med blodet flytende ut av skoen og i tillegg ble målscorer etter et godt slått frispark.

2. omgangen var ikke mer enn 4 minutter gammel da nevnte scoring ble lagd. Kristjansson skyter et direkte frispark fra ca 25 meter som smyger seg inn i keeperhjørnet til Rønningen. Et skudd Rønningen selv ble mektig forbannet for å ha sluppet inn. Kamma viser at de også vil være med på notene, og utligner i det 59. minutt på et nydelig langskudd i nærmeste kryss av Emil Dahle. I det 74. minutt er Start tilbake i ledelsen. Etter litt klabb og babb i feltet får Owello ballen på 16 meter og setter inn sitt andre mål for sesongen. Like etter har unge Aas en gigantisk mulighet til å punktere kampen, men avlutningen settes utenfor målet.

Ettersom Kamma jaktet utligning ble det større rom for Start å angripe i mot slutten. De har store muligheter til å avgjøre kampen, men klarer ikke å sette spikeren i kista. Dermed får bortelaget muligheten de har ventet på ved Dahle. Fra 15 meter setter han den, dessverre for bortelaget, utenfor mål. I kampens siste minutt setter Vilhjalmsson punktum for hjemmelaget med en flott heading etter et fint innlegg fra unge Aas.

Start er på vinnersporet og ser ut som det topplaget vi har tippet de som. Neste helg får de en fin test borte mot Sandefjord, og poeng der vil virkelig gi laget en god start på sesongen. Kamma må slikke sårene etter å ha møtt to opprykksfavoritter og fått 0 poeng. Strømmen står på andre banehalvdelen til helgen, og det er en kamp de bør ha poeng i for ikke å henge for langt etter de andre topplagene.

KAMPFAKTA: IK START – HAM-KAM 3-1
Se kampreferat:

608613

Mål: 1-0 Kristjansson(49), 1-1 Dahle(59), 2-1 Owello(74), 3-1 Vilhjalmsson(95)

Gule kort: Start: Vilhjalmsson Ham-Kam: Hagen, Bjerke, Lie

Lagoppstilling hjemmelag:

Valderhaug – Kristjansson, Andersen, Madsen, Vikestøl – Asante, Owello, Søgård, Oladapo – Hoff - Vilhjalmsson

Bytter hjemmelag: Nouri for Madsen(33), Aas for Oladapo(71), Tveit for Asante(93)

Lagoppstilling bortelag:

Rønningen – Jevne Hagen, Asani, Lie, Riise – Hagen, Bjerke, Berg Hansen, Dahle – Nedrebø, Lehne Olsen

Bytter bortelag: Jensen for Hagen(74)

ILLOJAL OG SLAPP 1. OMGANG ENDTE TIL SLUTT MED 3 POENG FOR KIL MOT TUIL

I følge trener Nordlie var hans spillere både illojale mot opplegget og slappe i kampens førsteomgang. Som han selv sa så orker han ikke å være så sinna i pausen så mange ganger, som han var i dette oppgjøret. TUIL kom til oppgjøret med en rekke sentrale spillere ute på grunn av skader og karantener, og det var ventet at KIL skulle overkjøre bortelaget.

Så ble ikke tilfellet. I en førsteomgang som etter Nordlies eget utsagn endte 0-0 i sjansestatistikken var bortelaget nærmest scoring. Både Strøm, Waage og hjemmelaget Førsund er nær ved å sette ballen i KIL sitt bur.

Etter pausepraten var det et helt nytt KIL som kom ut til 2. omgang. Det løpes mer, det er mer bevegelse og det smeller mer i duellene. Og i det 55. minutt får laget uttelling. Den notoriske målscoreren Andreas Moen snapper opp en ball utenfor TUILs 16-meter, vender opp og klinker den i nærmeste hjørne. 1-0 til hjemmelaget. Utover i 2. omgang er det KIL som styrer det meste som skjer på Gjemselund, og på overtid avgjør Tuelo Johanessen oppgjøret. Han blir nydelig servert av en TUIL-forsvarer alene med keeper og vipper ballen over en utrusende Sørensen.

Dette var en slitekamp for hjemmelaget sin del. Alle forventet en klar KIL-seier noe de for så vidt fikk også. Men prestasjonen må heves betraktelig for at det skal bli poeng på Sarpsborg Stadion neste helg. For TUIL sin del har det vært et tøft møte med Adeccoligaen. 0 poeng til nå, men laget viste i dag at de ikke er noen kasteball. Med fortsatt fandenivoldsk innstilling og flere spillere tilbake fra skader og karantener kommer laget garantert til å ta poeng fremover. Kanskje allerede førstkommende helg når nyopprykkede Notodden kommer på besøk?

KAMPFAKTA: KIL TOPPFOTBALL – TUIL 2-0
Se kampreferat:

608615

Mål: 1-0 Moen(55), 2-0 Tuelo Johanessen(91)

Gule kort: KIL: Solum, Aas, Tiller-Larsen TUIL: Arnøy

Lagoppstilling hjemmelag:

Deinoff – Hæstad, Førsund, Wigum, Fazlagic – Aas, Shindika, Tiller-Larsen – Tuelo Johansen, Solum, Moen

Bytter hjemmelag: Melgalvis for Solum(76), Dosso for Tiller-Larsen(84), Ryen for Moen(89)

Lagoppstilling bortelag:

Sørensen – Strøm, Arnøy, Bertheussen, Rinde – Johnsen, Lidin-Hansen – Vangen, Kjæve, Hjort – Waage

Bytter bortelag: Johnsgård for Waage(70), Allertsen for Rinde(81)

NOTODDEN I GANG MED POENGSANKINGEN

Det er meget sprikende rapporter etter denne kampen som endte 3-0 til hjemmelaget Notodden over Bryne. Notoddens assistenttrener Røisgaard hevder hans lag fort kunne ha vunnet både 4,5 og 6-0, mens Brynes trener Bergersen mente at laget sløste med sjansene og burde ha gitt Notodden tøffere kamp. Ja Bryne-trener Bergersen gikk så langt til å betegne laget han nettopp hadde tapt 3-0 for som svakt.

Etter noen hektiske timer i forkant av kampen ble klart at begge lag ville stille med reduserte mannskap. Notodden var uten mye av sin rutine da spillere som Amundsen, Dahle, Lien og Alsaker måtte kaste inn håndkle. Hos Bryne måtte Herrem, Ertzeid og Midtsian melde pass, samt at spissen Bright måtte ut med skade allerede etter 23 minutter.

Et revansjesugent Notodden som fikk dårlig betalt etter en bra prestasjon i åpningskampen tok tidlig tak i kampen. Og allerede etter 8 minutter setter Lundberg Enger inn 1-0 på et flott skudd fra snaue 20 meter. 2-0 kommer etter 27 minutter da Notodden utnytter en feil i forsvaret til Bryne og samme Lundberg Enger setter målet. Ved begge anledningene var det Holmen som var tilrettelegger. Etter målene er det bortelaget som tar over spillet og trykket, men kommer ikke til store sjanser foruten et skudd som stryker stolpen i det 32. minutt.

Etter pausen tar det ikke lang tid før det er dramatikk på stadion. I det 48 minutt tildeles bortelaget straffe, en straffe lagets toppscorer Helle skal ta. Helle finter Marques ned i hjørnet, men skyter i tverrligger og over. Bryne har ballen en del, men kommer ikke til de største sjansene i den påfølgende perioden. I det 68. minutt faller kampens avgjørelse. Velta er høyeste på en corner fra Lundeberg Enger og pang 3-0.

En viktig seier for Notodden i en kamp hvor Lundeberg Enger var den store profilen med 2 mål og en målgivende pasning. Neste helg venter TUIL borte oppe i nord. Da er det kanskje greit å ha tilbake noe av rutinen i startoppstillingen. Bryne skal ta imot ubeseirede Ranheim på Jæren, noe som kan bli en tøff fysisk affære.

KAMPFAKTA: NOTODDEN FK – BRYNE FK 3-0

Mål: 1-0 Lundberg Enger(8), 2-0 Lundberg Enger(27), 3-0 Velta(68)

Gule kort: Notodden: Lundefaret Bryne: Nyborg, Lode

Lagoppstilling hjemmelag:

Marques – Sande, Jenssen, Jahr, Granerud – Aksnes, Velta – Lundeberg Enger, Holmen, Nynes – Shala

Bytter hjemmelag: Lundefaret for Nynes(59), Kleven for Shala(75), Tømmer Ufs for Aksnes(86)

Lagoppstilling bortelag:

Kristiansen – Landro, Lode, Risholt, Romslo – Larshus Larsen, Stokkeland, Urstad – Nyborg – Helle, Bright

Bytter bortelag: Vølstad Fjeldsbø for Bright(23), Gulowsen for Nyborg(61), Kverneland Braaten for Stokkeland(78)

RANHEIM VISER STØ KURS

Begge lag vant sin åpningskamp forrige runde. Ranheim med en solid innsats på bortebane mot TUIL, men Kisa vant en jevn kamp mot Notodden hjemme på Jessheim.

Det var ingen tvil om hvem som tok tak i dette oppgjøret. Ranheim var drivende gode fra start og produserte gode muligheter allerede de 10 første minuttene. I det 10. spilleminutt fikk hjemmelaget frispark fra 25 meter, og lagets gode skytter Robert Stene tok fart. Man ser ikke finere frispark enn dette samme hvilken TV-kanal de ser på. Et kanonskudd i krysset og stillingen var 1-0. Ranheim kjører på og styrer spillet. Allerede i det 26. minutt ser trener Erlandsen seg nødt til å bytte ut Rosenkilde på venstrebacken, som har fått kjørt seg kraftig mot raske kanter hos Ranheim. I det 29. minutt slår Stene et perfekt frispark fra korridor som treffer pannebrasken på duellsterke Tronseth, 2-0!

Etter dette mister hjemmelaget taket på kampen. Byttet med Holmen inn på bortelaget bærer nesten frukter. To av hans kjente saltoinnkast ender opp i store muligheter for Kisa. Først er det Soltvedt som treffer stolpen, deretter Nordnes som tvinger frem en kjemperedning av Barli i Ranheim-buret.

Ranheim har en komfortabel ledelse inn i 2. omgangen, som starter rolig. Det mest spennende som skjer første kvarteret er at hjemmelagets Daniel Krogstad blir byttet inn. Det er flott å se den dribleglade venstrekanten tilbake på banen, selv om det er noen høyrebacker som gjerne kunne tenke seg han litt lengre på sidelinjen. Kisa er med i kampen men kommer ikke til de helt store mulighetene. Åsen prøver i det 63. minutt å kopiere Stenes frispark, men denne gangen blir skuddet litt for høyt og stryker tverrliggeren. I det 81. minutt avgjør kampens store spiller oppgjøret. Han stiger opp i lufta og setter inn 3-0 med hodet. 2 mål og 1 målgivende gir han tittelen man of the match!

Ranheim fortsetter å imponere. Flere, oss inkludert, har spådd en liten nedtur for laget i år. Det ser ikke slik ut i skrivende stund, tvert imot. De virker solide, og har god dekning i troppen. Dog skal det sies at de har slått to nyopprykkede lag, og det er først når de store kanonene står på andre banehalvdelen vi vil se lagets egentlige potensial. For Kisa sin del var dette et steg i gal retning. I følge trener Erlandsen satt laget ikke godt nok sammen. Den rutinerte stopperen Flittie Onstad mente laget så ut som et juniorlag på defensive dødballer, en fase av spillet som laget egentlig bør mestre godt.

Ranheim får allerede til helgen målt krefter mot et lag av litt annet kaliber, da de skal bort på naturgress på Jæren. Kisa skal hjem til UKI-Arena for å møte Mjøndalen som imponerte stort borte mot Alta i serieåpningen, men som fikk utsatt sin kamp mot Bærum denne helgen.

KAMPFAKTA: RANHEIM IL – ULL-KISA 3-0
Se kampreferat:

608614

Mål: 1-0 Stene(10), 2-0 Tronseth(29), 3-0 Stene(81)

Gule kort: Ranheim: Moe Kisa: Adebahr, Nordnes, Flittie Onstad

Lagoppstilling hjemmelag:

Barli – Rønning, Tronseth, Moe, Malmo – Løkberg, Reginiussen , Åsen, Stilson – Stene - Bye

Bytter hjemmelag: Krogstad for Stilson(56), Izuchukwu for Bye(77), Sørli for Rønning(84)

Lagoppstilling bortelag:

Origi – Andresen, Flittie Onstad, Nordnes, Rosenkilde – Kristoffersen, Adebahr, Jørstad, Kind Mikalsen - Castilla - Soltvedt

Bytter bortelag: Holmen for Rosenkilde(26), Severeide for Kind Mikalsen(61), Fortes dos Santos for Castilla(61)