Jonatan Tollås Nation som tvitret bilde av en naken lagkompis.
Jonatan Tollås Nation som tvitret bilde av en naken lagkompis.

Oppvaskmøte i Aalesund etter nakenbilde på Twitter

Jonatan Tollås Nation tar litt selvkritikk.

Ålesund (TV 2 Sporten): Midtstopper Jonatan Tollås Nations bildetvitring av en nokså naken og litt vel mye fremoverbøyd lagkamerat har ikke falt i god jord i klubbledelsen.

Mandag var det oppvaskmøte med oppførsel i sosiale medier på agendaen. Klubbdirektør Henrik Hoff sier til TV 2 at klubben mener bildet ikke hadde noe på Twitter å gjøre.

- Hvordan var oppvaskmøtet?

- Vi diskuterte hvordan skal vi forholde oss utad til de nye sosiale medier, som Twitter og Facebook. Hva vi kan legge ut. Dette var over grensen. Fotballspillerne i AaFK er forbilder for barn og voksne og da synes vi ikke det skal publiseres på Twitter.

Tar litt selvkritikk
Tvitringen får likevel ingen konsekvenser for Jonatan Tollås Nation. Det vil bli lov å tvitre bilder fra garderoben i fremtiden, men nakenbilder er det slutt på.

Den 21 år gamle midtstopperen sier til TV 2 at de på møtet gikk gjennom retningslinjer for hva man kan - og ikke kan - legge ut på sosiale medier.

Se hva panelet i Fotballkveld mener om stuntet her:

608794

- Vi ble for så vidt enige. Bildet var kanskje litt over streken,. Men det var ikke slemt ment mot noen, ingen som har tatt det slik heller.

- Tar du selvkritikk?

- Jaaaaa, litt. Ja, det gjør jeg. Men jeg må holde twitteraktiviteten oppe.

Les også: AaFK-spiller tvitret nakenbilde av lagkamerat

Slutt på nakenbildene
21-åringen forteller at lagkameratene synes bildestuntet var gøy. Men i fremtiden kan de som følger ham på Twitter vente seg en annen type bilder.

- Fra livet og opp, eller sensurert.

Lagkamerat Jo Nymo Matland sier at oppstyret rundt bildet ble større enn de hadde forestilt seg og at det egentlig var ment som en intern spøk. Jonatan Tollås Nation har bare vært på Twitter i to-tre måneder.

- Først i det siste han har begynt å slå seg litt løs. Han skulle vel skape litt blest og det har han lykkes med, sier Matland.