Kenneth Dokken
Kenneth Dokken
dokkensmell
dokkensmell

Dokken må opereres for hodeskader

Sandefjord-spilleren sendte sms til TV 2 Sporten fra ambulansen på vei til sykhuset.

Oslo/Bergen (TV 2 Sporten): Sandefjord-spiller Kenneth Dokken må opereres for hodeskadene han pådro seg i søndagens møte med Sarpsborg 08.

Dokken gikk gjennom flere undersøkelser på Vestfold sykehus før det ble bestemt at han skulle opereres ved Ullevål universitetssykehus.

Sendte sms fra ambulansen
På overtid braket Dokken og Kjetil Berge sammen i straffefeltet til Sarpsborg 08, og begge to ble liggende med hodeskader.

For Sarpsborg-spilleren var det kun snakk om kuttskader, men for Dokken var det langt mer alvorlig. Han ble liggende lenge og ble til slutt båret av banen.

– I min bok er det et soleklart straffespark, sa TV 2s ekspertkommentator Thomas Berntsen om hendelsen.

Se episoden i videovinduet øverst i saken

Dokken ble fraktet av banen med brudd i nesen og måtte sy to stedet mens han var ved bevissthet. Da TV 2 Sporten prøvde å få tak i Dokken for en oppdatering på skadesituasjonen, sendte han følgende svar på sms:

– Ligger i ambulanse på vei inn til Ullevål for operasjon. Passer litt dårlig nå.

Ikke alvorlig for Muri
Dokken var ikke den eneste norske spilleren som fikk seg en trøkk i hodet i går. Også Vålerengas André Muri fikk seg en skikkelig smell. Muri gikk rett i bakken etter en duell med Björn Bergmann Sigurdarson.

Heldigvis ser det ut til at Muri har kommet fra det uten alvorlige skader.

– CT-en var negativ og han føler seg bra. Han blir utskrevet fra Ullevål sykehus i dag og må bare ta det dag for dag. Nå blir det ro i minst en uke, opplyser Vålerengas medisinske koordinator Eirik Bjærke.