MØTES IGJEN: Lionel Messi og John Terry. (Foto: Jon Super/AP)
MØTES IGJEN: Lionel Messi og John Terry. (Foto: Jon Super/AP)

Messi: – Jeg elsker å se på Premier League

Lionel Messi er en stor beundrer av engelsk fotball.

Lionel Messi og megastjernens Barcelona vil denne sesongen forsøke å forsvare tittelen i Mesterligaen.

LES OGSÅ: Ronaldo vs Messi: - Vi har aldri sett maken til duell
LES OGSÅ: Disse er Messis favorittspillere i Premier League

Men først må Chelsea beseires over to kamper i semifinalen.

– Premier League er en veldig spennende liga og jeg elsker å se kampene på TV. Det finnes masse å beundre i britisk fotball

– Vår motstander er kommer til semifinalen fordi de fortjener det og vi kommer ikke til å ta noe for gitt, sier Messi ifølge AP.

Og legger til:

– Chelsea spiller uten noe stort press fordi alle forventer at Barcelona skal vinne. Men Chelsea har stor rutine og vi kommer til å møte dem med stor respekt. Tidligere møter mot Chelsea har vært veldig jevne, poengterer han.

– Elsker Premier League
24-åringen, som denne sesongen har scoret elleville 41 ligamål for Barcelona, legger ikke skjul på at han er en stor tilhenger av Premier League.

– Premier League er en veldig spennende liga og jeg elsker å se kampene på TV. Det finnes masse å beundre i britisk fotball, mener Messi.

– Det er en veldig jevn liga og kampene spilles med et utrolig høyt tempo. Spillerne blør for drakten og det spilles med masse følelser og besluttsomhet. Fansen er veldig lidenskapelige og skaper en stor stemning. Jeg vet, fra mine tidligere møter med engelske klubber, at fansen liker bra fotball, sier han.

Det er ikke for sent! Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

TIDENES TOPPSCORER: Lionel Messi scoret tre mål mot Granada og er nå tidenes mestscorende Barcelona-spiller. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
TIDENES TOPPSCORER: Lionel Messi scoret tre mål mot Granada og er nå tidenes mestscorende Barcelona-spiller. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vil ikke forlate Barcelona
Men selv om planetens beste fotballspiller liker Premier League, tviler Messi på om han kommer til å gå til en engelsk klubb en gang i fremtiden.

– Jeg kan ikke se at jeg går til en engelsk klubb en dag. Jeg kan ikke tenke meg at jeg forlater Barcelona. Mitt hjerte tilhører klubben og jeg vil bli her ut karrieren, konstaterer Messi.

Den første semifinalekampen mellom Chelsea og Barcelona spilles førstkommende onsdag på Stamford Bridge.