kolnnn
kolnnn

Köln like dårlig uten Ståle

Tapte 0-3 for Håvard Nordtveits Gladbach.

M'gladbach – Köln 3-0

Video med tillatelse fra Europsport

Ståle Solbakken fikk tidligere denne uken sparken som Köln-trener. Samme dag tok Frank Schaefer over jobben som trener for det kaotiske Köln-laget.

Les også: Solbakken snakker ut: – Utelukker ikke at jeg er ferdig som trener

Köln ligger på en deprimerende 17. plass i Bundesliga, og bedre ble det ikke søndag. Det var ingen tegn til effekten et trenerskifte ofte har i fotballen. Köln fortsatte det til tider håpløse forsvarsspillet – og tapte til slutt 0-3 borte for Mönchengladbach.

Les også: Bunnlag-seirer gir Köln mer trøbbel

Juan Arango løftet et frispark i mål etter 19 minutter. Vertene var klart best før pause. Kvalitetsforskjellen ble enda klarere i 2.-omgangen. Gladbach scoret to ganger på kort tid ved Tony Jantsckhe og Marco Reus – og sørget med det for ytterligere dårlig målforskjell og nytt nederlag for Köln.

Se alle målene i videovinduet over.

Sliter fælt defensivt
Köln har tapt hele 11 av de 15 siste seriekampene. Laget er hjelpeløst bakover med 66 baklengs på 31 kamper, et snitt på 2,12.

Köln har ikke hatt noen god helg. Alle de tre lagene (Freiburg, Hamburg og Augsburg) foran på tabellen vant sine kamper. I tillegg sikret Hertha Berlin seg et poeng.

Kniven på strupen
To livsviktige kamper gjenstår for Köln. I neste kamp møter de danske William Kvist og Stuttgart, som ligger på en 5. plass – og som vil være en meget hard nøtt å knekke for nedrykkstruede Köln. I den siste og kanskje avgjørende kampen møter Solbakkens tidligere mannskap Freiburg borte. Et lag som virkelig har vist muskler med kniven på strupen – og har klatret oppover tabellen. Freiburg har tatt 17 av 36 poeng på de sju siste kampene, og har ikke tapt siden møtet med Stuttgart i februar.