UNDERVURDERTE: Peter Beagrie mener at disse tre er noen av de mest undervuderte spillerne i Premier League.
UNDERVURDERTE: Peter Beagrie mener at disse tre er noen av de mest undervuderte spillerne i Premier League.

Dette er de mest undervurderte spillerne i Premier League

Se hvem Peter Beagrie mener får for lite oppmerksomhet i Premier League. Sjekk hele listen her!

Premier League bugner av klassespillere, men det er ikke alle som får like mye oppmerksomhet som Wayne Rooney, Robin van Persie, Gareth Bale, Fernando Torres, Luis Suárez og resten av storklubbenes superstjerner.

Gode spillere er å finne på samtlige lag i den øverste divisjonen på balløya, men det er mange som får lite spalteplass til tross for gode prestasjoner.

Premier League-ekspert Peter Beagrie presenterer derfor de fem spillerne han mener er de mest undervuderte i Premier League.

Hvem mener du er den mest undervuderte spilleren i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet nederst på siden.

Anthony Pilkington (23), Norwich:
– Jeg har sett ham i League Two, League One, Championship og nå i Premier League. Han har hurtighet, er tofotet og har fantastiske avleveringer i åpent spill - i tillegg til en strålende dødballfot. Han har også et godt øye for spektakulære mål. Det er ikke ofte en får en spiller med så gode ferdigheter og fotballforståelse, sier Beagrie til tv2.no.

– Pilkington har fått sin fotballutdanning og har mye å tilføre i spillet. Han elsker å spillet - ikke fordi han vil ha pengene, men fordi han elsker å vinne. Fotball er alt for ham. Han er en jordnær gutt som ikke stopper med å spille for Norwich. Han vil definitivt bli hentet av en av de store klubbene i Premier League.

– Han ville vært fantastisk for Liverpool. I den posisjonen han spiller, ute på kanten, er Liverpool desperate.

Anthony Pilkington. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
Anthony Pilkington. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Leon Osman (30), Everton:
– Han er en ærlig og hardtarbeidende spiller, men også en veldig god link mellom angrep og forsvar i sin posisjon på midtbanen. Han har en enorm kreativ kraft og er en av Evertons ukjente helter. En merker ofte ikke hvor gode og viktige spillere er før de ikke er med på laget - slik er det med Osman, sier Beagrie.

– Det er ingen bedre når det kommer til ønsket om å gjøre det bra for klubben sin. Han er veldig intelligent og har bra blikk for spillet. Han har ikke bare evnen til å finne rom, men han er også flink til å utnytte det.

Leon Osman. (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)
Leon Osman. (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)

James McClean (22), Sunderland:
– Han er en ung, hurtig og sulten spiller. Han har en veldig god pasningsfot og er flink i valgene med tanke på at han spilte på lavere nivå for ikke lenge siden, sier Beagrie.

– Han er en litt rå, men modig og hardtarbeidende. Det jeg liker med ham er at han alltid har hodet opp, selv om han dribler, for å se hvor han kan slå pasninger. I tillegg så scorer han jo mål. Han har fått en flott start på karrieren i Sunderland og samarbeidet med Stéphane Sessegnon har fungert veldig bra.

James McClean. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
James McClean. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

José Enrique (25), Liverpool:
– Han var den desidert beste spilleren i Championship da han var der med Newcastle. For Liverpool har han vært en åpenbaring på venstrebacken. Han er en spillertype de ikke har hatt der siden John Arne Riise. Han er sterk og resolutt i forsvarsspillet sitt, og han har fantastiske ferdigheter offensivt. Det er veldig sjelden at han gir ballen bort til motstanderen, sier Beagrie.

José Enrique. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
José Enrique. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Jonny Evans (23), Manchester United:
– Han er helt klart en undervurdert spiller, men han har gjort det bra når Rio Ferdinand og Nemanja Vidic har vært ute med skader. Han kan spille overalt i den defensive fireren til United, noe som viser at han har stor forståelse for spillet. Han er sterk i luften, modig og jeg vet at han er høyt respektert i klubben. Det er ikke tilfeldig at han har vært en viktig faktor i Uniteds jakt på tittelen denne sesongen, sier Beagrie.

Jonny Evans. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Jonny Evans. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Er du enig i Beagrie sin vurdering? Ta debatten i kommentarfeltet under.