GIFT: Will og Jada Smith slår tilbake på ryktene om at ekteskapet går dårlig.
GIFT: Will og Jada Smith slår tilbake på ryktene om at ekteskapet går dårlig.

Jada Smith slår tilbake mot spekulasjonene

Her er Jada Smiths forklaring på hvorfor det spekuleres i at hun og Will Smith har ekteskapsproblemer.

– Hvorfor oss? Spør Jada Pinkett Smith, etter at ryktene har rast rundt at hun og ektemannen Will Smith har hatt problemer i ekteskapet.

I høst meldte TMZ at paret hadde tatt ut separasjon, men nå slår altså stjerneparet tilbake mot disse ryktene.

Les også: Hollywood-bruddene som sjokkerte verden

– Latterlig

Til det franske magasinet Gala fortviler fru Smith over ryktene. Hun har allikevel en forklaring på hvorfor paret kan ha blitt utsatt for denne typen spekulasjoner.

STJERNEFAMILIE: Jada, Willow (11) og Jaden (13) Smith på Kids Choice Awards.
STJERNEFAMILIE: Jada, Willow (11) og Jaden (13) Smith på Kids Choice Awards.
– Hvert år er et kjendispar under lupen. Dette året er det uheldigvis oss. Jeg kunne nesten ha forventet det, forteller Jada til magasinet.

– Jeg og Will vet best hvordan vi har det selv, og nå venter vi i fred på at stormen skal gå over.

Jada erkjenner at hun og Will tilbringer mye tid fra hverandre, og borte fra stjernebarna Willow Smith (11) og Jaden Smith (13). Men hun forklarer at slik har det alltid vært.

– Disse ryktene er totalt usanne. Jeg reiser mye på grunn av jobben min, og det gjør Will også. Men livsstilen vår har ikke forandret seg. Før vi fikk barn tilbrakte vi også mye tid fra hverandre på grunn av ulike prosjekter.

Det ser ikke ut til at ting skal roe seg ned for familien Smith når det kommer til filmprosjekter i fremtiden heller. Will holder fortiden på med innspillingen av After Earth, sammen med sønnen Jaden. Og denne sommeren skal Jada ut på turné med datteren Willow, som satser stort som artist.

Les også: Will Smiths datter sjokkerte med ny sveis

– Som mamma er jeg veldig stolt av se at barna mine følger drømmene sine. Vi lar de få rom til å utvikle seg, og ta sine egne valg. Vi prøver å ikke leve igjennom dem, forteller Jada.

Provosert

I senere tid har spekulasjonene også rast rundt at familien har splittet opp, og at Will og Jada har flyttet fra hverandre. Dette provoserer Jada.

– Det er latterlig. Vi har alltid bodd sammen, sier hun.