Tony Martin (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
Tony Martin (Foto: GERARD JULIEN/Afp)

«Der panzerwagen» utskrevet fra sykehuset

Tony Martin har flere brudd enn først antatt, men slipper operasjon.

Tony Martin, som også går under kallenavnet 'der panzerwagen', ble i formiddag utskrevet fra Universitetssykehuset i Zurich. Det melder laget Omega Pharma - Quick Step i en pressemelding. Det var på en treningstur onsdag at Tony Martin var uheldig og kolliderte med en bil.

Les også: Sykkelverdensmester slått bevisstløs etter stygg ulykke

Nærmere undersøkelser på sykehuset i går avslørte flere brudd i ansiktet samt et mindre brudd i venstre skulderblad og overarm.

Først antok legene at tyskeren måtte gjennom en operasjon for å rette på ansiktsskadene, men det slipper 26-åringen.

- Jeg føler meg mye bedre i dag. Jeg er glad jeg slipper operasjon. Nå har jeg kommet hjem og for meg er det viktig. Etter ulykken på onsdag tenkte jeg: hvorfor skjer dette meg? Men nå i ettertid forstår jeg at jeg har vært heldig og at det kunne gått mye verre. Jeg vil gjerne takke det medisinske personell og familen som har hjulpet og støttet meg de to siste dagene. Nå skal jeg ta den tiden som er nødvendig for å bli helt frisk. Jeg vil gjerne også takke alle som har sendt meg oppmuntrende meldinger i den tunge situasjonen jeg har vært i. Det har jeg satt stor pris på, sier fjorårets verdensmester på tempo i pressemeldingen.

Det er fortsatt høyst uklart når Tony Martin kan begynne å trene igjen.