Heldigvis kom det ingen biler i motsatt kjørefelt da bergingsbilen skjenet over og havnet i grøfta i Per Larsenvika. Foto: Privat
Heldigvis kom det ingen biler i motsatt kjørefelt da bergingsbilen skjenet over og havnet i grøfta i Per Larsenvika. Foto: Privat

– Jeg regner med å bli litt mobbet nå, ja

Slik gikk det da bergingsbilen skulle på oppdrag.

I Per Larsenvika i Nesseby, med retning mot Vadsø, kjørte en av Varanger bilberging AS sine bergingsbiler i grøfta, melder Finnmarken.

– Jeg er litt usikker på hva som skjedde. Enten er det føret, eller så er det en mekanisk feil, forteller bergingsbilsjåfør Stephan Guttormsen.

Del med dine Facebook-venner

Flaut

Det var han som satt bak rattet da bilen endte i grøfta torsdag. Han medgir at det er litt flaut at en bergingsbil har havnet i grøfta.

– Jeg regner med at jeg blir litt mobbet nå ja, sier han.

Tidlig torsdag ettermiddag jobbet Guttormsen og hans kolleger med å få bilen opp av grøfta.

– Den er mest sannsynligvis et totalvrak. Heldigvis har vi flere bergingsbiler selv, så vi får den opp av grøfta. Det hadde vært uaktuelt å ringe ett annet bergingsfirma, ler han.

Ingen politisak

Det var kun Guttormsen i bilen da han kjørte av veien. Han kom fra det uten skader.

Politiet fikk melding om hendelsen, men fordi det ikke er noen personskader, blir det ingen politisak, bekrefter operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Østfinnmark politidistrikt.

Les flere bil- og motorsaker i Finnmarkens motormagasin her

LES OGSÅ: Måtte berge bergingsbilen