Jan Vertonghen og Christian Eriksen er sentrale spillere på Ajax. Arsène Wenger følger visstnok tett med på utviklingen til begge to. (Foto: Scanpix)
Jan Vertonghen og Christian Eriksen er sentrale spillere på Ajax. Arsène Wenger følger visstnok tett med på utviklingen til begge to. (Foto: Scanpix)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Ajax-duo frister Wenger

Mens Manchester United skal ha blitt enig med Benfica om midtbanespiller. Sjekk fredagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:
Arsenal kobles til flere spennende navn for tiden. I dag er det en ny runde med Ajax-talentet Christian Eriksen, samt hans lagkamerat Jan Vertonghen. Det er ikke usannsynlig at begge flytter fra Amsterdam i sommer, så Arsène Wenger bør kjenne sin besøkelsestid om interessen er reell. Samtidig nevnes også Valencias Adil Rami i samme åndedrag som «The Gunners».

Er du lei av å høre om Eden Hazard? Lilles belgiske stjernespiller har vært i britiske mediers søkelys i lang tid allerede, og det ser ikke ut til at vi det tar slutt med det første. Manchester Uniteds førstelagstrener Rene Meulensteen har allerede bekreftet at klubben er interessert i å hente Hazard til Manchester. Nå meldes det at Sir Alex Ferguson har satt Hazard som sitt aller fremste overgangsmål til sommeren.

Peter Odemwingie har blitt en ettertraktet mann etter at han kom til West Bromwich i 2010. Men manager Roy Hodgson har sine favorittspillere rundt omkring i landet og skal nå være villig til å selge Odemwingie for å hente én av dem: Andy Johnson.

Yossi Benayoun er usikker på hvor han spiller fotball neste sesong. Israeleren er for tiden lånt ut fra Chelsea til Arsenal, men verken han eller klubbene har tatt en avgjørelse med tanke på 2012/13-sesongen. Uansett håper Benayoun at begge lagene kvalifiserer seg til neste år Mesterliga.

Agent Mino Raiola sier at Manchester City ikke har noen planer om å selge hans klient Mario Balotelli med det aller første, og at bråket rundt italieneren er i ferd med å roe seg igjen.

Sergio Agüero avkrefter nok en gang alle rykter om at han er aktuell for en overgang til Real Madrid. Manchester City-stjernen forteller ifølge Sky Sports at han er veldig fornøyd med liver i Manchester og vil bli der.

Portugisiske medier melder at Manchester United og Benfica har kommet frem til en muntlig avtale om Nicolas Gaitan verdt i overkant av 200 millioner kroner.

Nicolas Gaitan (Foto: Armando Franca/Ap)
Nicolas Gaitan (Foto: Armando Franca/Ap)

Øvrig:
Juventus-spiller Milos Krasic er en annen mann som har blitt linket hyppig til balløya de siste månedene. Serberen innrømmet tidligere i år at han angret på ikke å ha takket ja til Tottenhams tilbud om en låneovergang. Nå kan tyrkiske Fenerbache stikke av med vingen. De skal nemlig ha lagt inn et bud på drøyt 90 millioner kroner.

Inter får kanskje ikke hentet Mario Balotelli tilbake til Milano, men en annen Manchester City-spiller kan være på vei. Aleksandar Kolarov skal nemlig være ønsket av den italienske storklubben.

Les også: Her viser Montpellier-stjernen hvorfor Wenger vil hente ham

Portugisiske A Bola har informasjon som tilsier at Porto kommer til å kvitte seg med profilene Alvaro Pereira og Rolando etter sesongen. Målet skal være å tjene såpass mye på de to at klubben klarer å beholde resten av laget.

Leonardo kommer ikke til å gi seg i sin rolle som sportsdirektør i Paris Saint-Germain for å returnere til Serie A. Det sier i alle fall brasilianeren selv, etter at det dukket opp rykter rundt nettopp dette tidligere i uken.

Werder Bremen-keeper Tim Wiese har kommet til enighet med en ny klubb, men ønsker ikke å fortelle hvem det er han skal spille for neste sesong. Wiese forteller at bakgrunnen for å bytte lag, er at han ønsker å kjempe om trofeer.