ste_katie_price__2559574 (Foto: Planet Photos)
ste_katie_price__2559574 (Foto: Planet Photos)

Puppe-Jordan skal sjokkere i naken-«Skal vi danse»

Skandalemodellen bekrefter at hun skal være med i den argentiske sjokk-TV-serien

Glamourmodellen Katie Price, bedre kjent som Jordan, skal være med i den argentinske versjonen av «Skal vi danse», melder den engelske avisen The Sun. Og det er noe helt annet enn i Norge. Ved to anledninger har nemlig deltakerne kastet alle klærne og simulert sex i programmet.

Både den tidligere Big Brother-deltakeren Cinthia Fernandez og den argentinske Playboy-modellen Silvina Escudero har sjokkert på parketten. Og showet minner mer om striptease enn danseoppvisning.

danse
danse

– Skal ikke danse med en annen dame

Nå skal altså den engelske skandalemodellen Katie Price opptre på showet sammen med sin sør-amerikanske kjæreste Leandro Penna.

Det var modellen Leandro som annonserte deltakelsen på nett-intervju med TV-kanalen showet går på, og da han sa dette slang Katie Price seg med.

Da hun ble spurt om hun skulle danse med Leandro, sa hun «ja, ja, ja» på spansk, i følge The Sun.

– Jeg vil ikke at han skal danse med noen annen dame. Jeg vil danse med ham, sa hun.

– Søppelunderholdning

Det kan man jo forstå når man ser de dampende bildene fra parketten i Argentina. Showet er tidligere blitt hardt kritisert av den norske «Skal vi danse»-dommeren Tor Fløysvik.

– Argentina og Norge har nok et svært forskjellig syn på hva som er god underholdning lørdager kl 19:30, for hele familie. Dette er «søppelunderholdning» i mine øyne, skrev Fløysvik på sin Facebook-profil.