michaell1 (Foto: www.310pix.com, © TS)
michaell1 (Foto: www.310pix.com, © TS)

– Alle vil ha sex med min kone

Norgesaktuelle Michael Bublé må passe godt på kona.

Michael Bublé er en kvinnebedårer av rang, skriver Ekstrabladet.

Kvinnelige fans

Ca. 90 prosent av publikum vil være kvinner, når Michael Bublé går på scenen i Oslo Spektrum. Slik har det alltid vært for den canadiske pop-crooneren, siden han slo gjennom med sine nytolkninger av Frank Sinatra og Ray Charles klassikere for ti år siden.

– Sex med min kone

På Michael Bublé sin hjemmeside, kan kvinnelige fans kjøpe truser, t-skjorter og kaffekrus med teksten «I'm a Bublé girl». På spørsmål om hvordan hans kone, fotomodellen Luisana Lopilato, takler alle hans kvinnelige fans, svarer han:

– Sikkert på samme måte som jeg har det, at alle menn i verden drømmer om å ha sex med min kone, sier Bublé til Ekstrabladet.

Drømmekvinne

I den verdensberømte undertøysmodellen og skuespilleren Luisana Lopilato, har Michale Bublé funnet sin drømmekvinne. De feiret akkurat et års bryllupsdag.

– Vi blir enda nærmere hverandre og forstår hverandre, når begge er i samme bransje. Derfor har vi respekt for at vi satser på våre karrierer, sier Bublé.

Krevende ekser

Før han møtte Luisana, hadde Bublé forhold til en lang rekke vakre kvinner. Blandt annet den britiske skuespilleren Emily Blunt. Men forholdene ble ofte kortvarige.

– Mange av mine tidligere kjærester har krevd at jeg skulle bruke mindre tid på musikken og mer tid på dem. Med Luisana har jeg endelig funnet en kvinne som respektere min karriere, avslutter Michael Bublé.